Waar ben je naar op zoek?

Aanpak vleesvarkensvoeders: ULTRA

De markt verandert. Nieuwe genetica, nieuwe wensen vanuit de retail, nieuwe welzijnswensen en gezondheidseisen vragen om nieuwe voeders. Met ULTRA, het innovatieve vleesvarkensvoer van ForFarmers, verbetert u de resultaten van uw vleesvarkens en daarmee de winstgevendheid van uw bedrijf. ULTRA levert meer dan groei.

ULTRA: meer dan groei!

  • Efficiënte groei
  • Ondersteunt de gezondheid
  • Optimale resultaten
  • Meer werkgemak

Bekijk hier onze video

ULTRA vleesvarkensvoerconcept: meer dan groei!

De vier pijlers van het ULTRA voerconcept voor vleesvarkens

De ULTRA-voeders zijn uitvoerig getest in de praktijk. Proeven bij meer dan 50.000 vleesvarkens op 50 praktijkbedrijven in Noord-West Europa, laten zien dat de technische resultaten van vleesvarkens verbeteren.

1

Groei

ULTRA voorziet in de optimale balans van nutriënten om groei per dag en vleesaanzet te maximaliseren.

2

Gezondheid

ULTRA bevat een unieke combinatie aan nutritionele innovaties. Het ondersteunt de darmgezondheid, vermindert de uitval en helpt ongewenst gedrag te verminderen. 

3

Efficiëntie

De ULTRA-voeders in combinatie met de specialistische tools en ondersteuning van de specialisten van ForFarmers en Voeders Algoet dragen bij aan betere technische resultaten en bedrijfseconomische prestaties. 

4

Werkgemak

De ULTRA-voerreeks bevat specifieke voerlijnen die aansluiten bij uw technische- en bedrijfsdoelstellingen. 

Nieuwe innovaties zorgen voor een hogere voerwinst

De afgelopen jaren hebben varkenshouders die voeren met ULTRA al mooie resultaten geboekt. Door te voeren met ULTRA kiezen ze bewust voor goede resultaten, gezonde varkens én meer werkgemak. Omdat de vleesvarkenshouderij blijft evolueren en omdat ForFarmers wil blijven beantwooren aan de varkenshouderij van de toekomst, hebben wij het ULTRA concept op enkele punten geoptimaliseerd.

1

Betere darmgezondheid

2

Scherpe voerconversie voor elk type vleesvarken

3

Hogere voerwinst

In onderstaande video gaat Delphine Cobbaert, internal sales medewerker bij ForFarmers, op stap met haar collega's Wilfried, Dirk en Dries en komt ze alles te weten over de innovaties in het ULTRA-concept.

ULTRA: vernieuwd vleesvarkensconcept

ForFarmers Totaalaanpak

Het ULTRA concept is meer dan een assortiment voeders. Ons deskundige team van accountmanagers en technisch specialisten heeft veel kennis en ervaring en beschikt over hulpmiddelen om samen te werken aan uw bedrijfsdoelstellingen.

ULTRA is het resultaat van de ervaring en de kennis van de internationale organisatie van ForFarmers.

Wilt u meer weten?

Het ULTRA-assortiment bestaat uit verschillende voerlijnen. Welke is geschikt voor uw vleesvarkens? Lees er hier meer over.

Het ULTRA-voerconcept is gebaseerd op zes nutritionele innovaties. Wilt u weten welke? Lees hier dan verder.

Wilt u meer informatie over onze aanpak in vleesvarkensvoeding? Neem dan contact op met uw specialist, accountmanager of onze klantenservice. Of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Lees in ons privacy statement hoe ForFarmers omgaat met uw persoonsgegevens