Waar ben je naar op zoek?

Samen stappen zetten met de totale brijvoer aanpak: Home MiXX Hero

Sectornieuws Sectornieuws12-7-2022

Onze boeren zetten elk jaar stappen. Onze brijvoerklanten doen dit dagelijks met onze totale brijvoeraanpak Home MiXX Hero. Op het varkensbedrijf met brijvoer waar Mathias Marijnissen werkt, is die vernieuwing heel belangrijk. Vandaag lopen we een dagje mee op de boerderij in Meer!

Samen stappen zetten... op het varkensbedrijf van Beck-Vanthillo in Meer

De unieke Home MIXX Hero aanpak zorgt ervoor dat ondernemers met brij kunnen uitblinken. Home MIXX Hero is gebaseerd op 6 pijlers:

Afbeelding: SILO ICONS

Brij van goede kwaliteit is de basis. Met onze productkennis, correcte voederwaarde inschatting en bedrijfsspecifieke voeders voeren we scherp naar behoefte. Top voerkwaliteit wordt gewaarborgd door frequent de microbiologie van producten en mengsels te controleren en passend advies te geven. Met onze installatiekennis inzake indosering, vermenging, reiniging, … zien we erop toe dat die goed werkt. Naast de stalbezoeken worden resultaten van dichtbij opgevolgd zodat gericht gestuurd kan worden naar het optimale rendement.

Neem contact op met onze brijvoerspecialisten!

Bent u klaar om ook een Home MiXX Hero te worden? Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand formulier in en onze brijvoerspecialisten nemen contact met u op!
Lees in ons privacy statement hoe ForFarmers omgaat met uw persoonsgegevens