Waar ben je naar op zoek?

Brijvoer van ForFarmers, de complete op-maat-aanpak

Lagere voerkosten door een betere aansturing van het voerproces. Of de wens om automatisch te kunnen voeren. Dit zijn de argumenten om voor brijvoer te kiezen.
Varkenshouders met focus op hogere winst moeten brij zeker in overweging nemen als er nieuwbouwplannen zijn. Met het juiste gevoel voor voer en techniek loopt het voerkostenvoordeel op tot meer dan 8 euro per afgeleverd vleesvarken!

Want wist u dat:

  • Brijvoerklanten van ForFarmers gemiddeld 7% meer voerwinst scoren dan het landelijk gemiddelde?
  • ForFarmers op verzoek bedrijfseigen brijmatrixen maakt? Dit resulteert in een nog hogere voerwinst!
  • Onze brijvoerspecialisten u helpen doorheen het hele traject van ontwerp tot opstart van uw brijvoerinstallatie

Maak de juiste keuze van uw bijproducten!

Vaak bepaalt het aanbod op de markt mee de keuze van het bijproduct dat u inzet op uw bedrijf. Maar ook tal van andere factoren spelen hierbij een belangrijke rol. Hoeveel bijproducten kan u inzetten op uw bedrijf? Wat is uw opslagcapaciteit? Welke dieren maken gebruik van brijvoer, type dier/genetica? Wat is de omloopsnelheid van uw bijproducten, zet u eigen granen in en wat is de ligging van uw bedrijf ten aanzien van de herkomst van het bijproduct? En dan waarschijnlijk nog het meest belangrijke criterium: de voederwaarde of combinatie prijs en matrix van het bijproduct.

Een algemeen advies hierbij bestaat niet. Dit moet steeds bedrijfsspecifiek bekeken worden. Daarvoor heeft ForFarmers binnen het brijsegment een mooi hulpmiddel voor u beschikbaar waar
we een voederwaardevergelijking kunnen toepassen van de naar u aangeboden bijproducten.