Waar ben je naar op zoek?

Aanpak en producten

  VIDA 6-stappenplan

  Een onderdeel van de totaalaanpak is het VIDA 6-stappenplan, waarmee je stap voor stap werkt aan het verbeteren van jouw resultaat. 

  Meer informatie

  Voerconcept voor biggen

  Het VIDA voerconcept is ontwikkeld om elke big een gezonde en optimale groei te laten doormaken vanaf kort na de geboorte tot het moment van afleveren. Want als alle biggen goed meekomen in groei, plukt u pas echt de vruchten van de toegenomen toomgrootte.

  Meer informatie

  Bijvoederen in het kraamhok met VIDA

  Spenen is voor biggen een moeilijke periode. Schakelen van melk naar voeder, een ander voersysteem, mengen van biggen, ... Biggen in de kraamstal goed voorbereiden is dus van groot belang. U kan heel wat problemen voorkomen door het stimuleren van voederopname voor spenen. VIDA Milk en VIDA Prestarter zorgen voor de beste start van uw biggen. Bekijk hieronder hoe u uw biggen voor het spenen kan voederen. 

  Meer informatie

  Voerassortiment voor biggen

  Het VIDA-assortiment bestaat uit verschillende voerlijnen met verschillende fasen. VIDA is een exclusief voerconcept voor gespeende biggen tot 70 dagen, gericht op een uitstekende voeropname en een probleemloze en gezonde groei.

  Meer informatie

  De ForFarmers aanpak voor een lager antibioticagebruik

  Op een efficiënte manier, gezonde varkens houden met minder antibiotica: het is een grote uitdaging. ForFarmers heeft een aanpak ontwikkeld om ook op uw bedrijf het gebruik van antibiotica te doen dalen. 

  Meer informatie