Waar ben je naar op zoek?

Aanpak en producten

  Gezondheidsaanpak: NutriCare360

  De NutriCare360-aanpak is een gestructureerd programma dat de managementaanpak van de varkenshouder, de gezondheidsaanpak van de dierenarts en de VIDA-voedingsaanpak van ForFarmers combineert tot een gezamenlijk adviesplan.
   

  Meer informatie

  Voerconcept voor biggen

  VIDA is het biggenvoerconcept voor vandaag en de toekomst. Ontwikkeld om een beter rendement te halen met steeds grotere tomen, met focus op gezonde en probleemloze groei van elke big. Het VIDA assortiment biedt een passende oplossing voor de uitdagingen van biggen in elk stadium van hun jonge leven.

  Meer informatie

  Bijvoederen in het kraamhok met VIDA

  Spenen is voor biggen een moeilijke periode. Schakelen van melk naar voeder, een ander voersysteem, mengen van biggen, ... Biggen in de kraamstal goed voorbereiden is dus van groot belang. U kan heel wat problemen voorkomen door het stimuleren van voederopname voor spenen. VIDA Milk en VIDA Prestarter zorgen voor de beste start van uw biggen. Bekijk hieronder hoe u uw biggen voor het spenen kan voederen. 

  Meer informatie

  Voerassortiment voor biggen

  Het VIDA-assortiment bestaat uit verschillende voerlijnen met verschillende fasen. VIDA is een exclusief voerconcept voor gespeende biggen tot 70 dagen, gericht op een uitstekende voeropname en een probleemloze en gezonde groei.

  Meer informatie

  De ForFarmers aanpak voor een lager antibioticagebruik

  Op een efficiënte manier, gezonde varkens houden met minder antibiotica: het is een grote uitdaging. ForFarmers heeft een aanpak ontwikkeld om ook op uw bedrijf het gebruik van antibiotica te doen dalen. 

  Meer informatie