Zoeken
For the Future of Farming
Ferm4FarmNutrix+ en VIDAMeer informatie over VIDABrijvoerCCM

14-04-2014

Succesvolle brijvoerdag varkensgroep België

Op 25 maart organiseerde de varkensgroep in België een geslaagde brijvoerdag in Kasterlee. We mochten een 40 tal ondernemers ontvangen, waaronder zowel brijvoergebruikers als bedrijven die geïnteresseerd zijn om met brijvoer van start te gaan.

Op het programma stond een verwelkoming door onze directeur Lammert Veenhuizen, gevolgd door een interactieve uiteenzetting over brijvoer. Tijdens deze presentatie door verkoopleider varkens Kurt Notteboom en brijvoerspecialist Hans Hectors konden de gasten aan de hand van stemkastjes hun kennis over brij testen. Na een gezellige lunch ging het programma verder met een presentatie over het hoe, wat en waarom van fermenteren door Hans Hectors en Ronald Scholten, fermentatiespecialist voor ForFarmers.

Daarna vertrokken we met alle genodigden naar het bedrijf Eurotrade van de familie Van Bouwel in Tielen om het fermenatieproces in de praktijk te bekijken.

De aanwezigen op deze brijvoerdag waren heel enthousiast en tevreden over deze brijvoerdag en het bedrijfsbezoek bij Eurotrade.

Bedrijf Eurotrade in Tielen