Zoeken
For the Future of Farming
Ferm4FarmNutrix+ en VIDAMeer informatie over VIDABrijvoerCCM

07-10-2014

Nieuwe Alpha milk en prestarter voor jonge biggen

ForFarmers Hendrix introduceert Alpha Milk en prestarter voor jonge biggen. Grote tomen biggen gezond grootbrengen; wij helpen varkenshouders graag deze ambitie waar te maken. Alpha milk is voor uw biggen de beste aanvulling op de moedermelk. Voor een soepele kennismaking met vast voedsel stapt u een week na geboorte over op Alpha prestarter. Alpha prestarter zit boordevol melkeiwit, waardoor de biggen makkelijk wennen aan vast voedsel.

Alpha milk is de béste melk:
Alpha milk biggenmelk is uitermate smakelijk en ontwikkeld voor biggen direct na de geboorte. De melk kan zowel met de hand als machinaal worden toegediend. De samenstelling van Alpha milk benadert de samenstelling van echte moedermelk. Het is de beste melk na moedermelk. Daarom geven biggen hieraan de voorkeur boven elke andere kunstmelk.

Het lost gemakkelijker en beter op.
Biggen zijn er dol op. Ze nemen de melk makkelijker en sneller op.
De melk is speciaal afgestemd op automatische voersystemen met slangleidingen.

Alpha prestarter is de béste prestarter:
Alpha prestarter is een smakelijk meel boordevol melkeiwit. Het kan zowel droog als nat aan biggen van één tot drie weken leeftijd verstrekt worden. Dit melkeiwitrijke meel is voor jonge biggen de ultieme eerste kennismaking met vast voedsel.

Het zit boordevol melkeiwitten. Deze hoogwaardige eiwitten zijn van uitmuntende kwaliteit, doordat het product niet geperst is.
Het meel blijft aan de snuit plakken. Dit vergemakkelijkt de opname en maakt de biggen snel vertrouwd met de geur en smaak van hun eerste vaste voedsel.
De prestarter ruikt hetzelfde als onze Alpha biggenvoeders. Daardoor herkennen de biggen het opvolgende voer.
Het lost gemakkelijk op wanneer het als een brijpapje gevoerd wordt. De brij blijft stabiel na oplossen.

Wij gaan verder voor u!
Niet alleen de melk en prestarter zijn met de grootste zorg gemaakt. We helpen u ook in uw management graag uw ambitie waar te maken om grote tomen biggen gezond groot te brengen. Wij gaan verder in onze begeleiding bij de voeding van uw biggen en leveren u de juiste hulpmiddelen hiervoor. Onze specialist vertelt u graag meer over onze aanpak, waarbij u bijvoorbeeld duidelijke stalkaarten en gebruikersinfo ontvangt.