Zoeken
For the Future of Farming
Ferm4FarmNutrix+ en VIDAMeer informatie over VIDABrijvoerCCM

27-01-2016

Eerste Nutrix+ systeem in België bij ForFarmers klant

In januari is bij ForFarmers klant Ann-Pigs BVBA het eerste Nutrix+ systeem in België geïnstalleerd. Met het Nutrix+ systeem kan melk en een prestarter of speenvoeder automatisch in vloeibare vorm gedoseerd worden in de kraamstal. De melk valt naar beneden in het voerbakje. Er is dus nooit rechtstreeks contact tussen de melk of brij in het voerbakje en de leiding.

Van 21 maart t.e.m. 25 maart en van 18 april t.e.m. 22 april kan u dit bedrijf bezoeken. Contacteer uw account manager voor meer informatie. 

Met het Nutrix+ systeem kan u perfect onze VIDA milk of VIDA prestarter automatisch doseren. Deze uitgebalanceerde voeding is gemaakt om elke big een goede start te geven. VIDA milk en prestarter zijn met uiterste zorg samengesteld en in de praktijk getest onder begeleiding van onze nutritionisten en specialisten.

VIDA Milk
VIDA  milk biggenmelk is uitermate smakelijk en ontwikkeld voor biggen direct na de geboorte. De melk kan zowel met de hand als machinaal worden toegediend. De samenstelling van VIDA  milk benadert de samenstelling van echte moedermelk. Het is de beste melk na moedermelk.

VIDA Prestarter
VIDA  prestarter is een smakelijk meel boordevol melkeiwit. Het kan zowel droog als nat aan biggen van één tot drie weken leeftijd worden verstrekt. Dit melkeiwitrijke meel is voor jonge biggen de ultieme eerste kennismaking met vast voedsel.

VIDA milk en prestarter