Zoeken
For the Future of Farming
Ferm4FarmNutrix+ en VIDAMeer informatie over VIDABrijvoerCCM

VIDA: De nieuwe generatie biggenvoeding

Met VIDA introduceert ForFarmers het biggenvoerconcept voor vandaag en de toekomst. Ontwikkeld om een beter rendement te halen met steeds grotere tomen, met focus op gezonde en probleemloze groei van elke big.
ForFarmers heeft de VIDA-biggenvoeders verrijkt met het in eigen huis ontwikkelde DARMperfect-concept, een combinatie van onder andere een vezel- en eiwitaanpak. Uit onderzoek blijkt dat dit zorgt voor een betere maagdarmgezondheid bij gespeende biggen. Het resultaat: een gezonde groei en vitalere biggen.
Met continu onderzoek en verdere ontwikkeling van voeders streeft ForFarmers naar een gezondere, efficiëntere varkenshouderij en geeft zij invulling aan haar missie ‘For the Future of Farming’.
 

Gezonde groei? Vertrouw op VIDA!

Het VIDA assortiment biggenvoeders is ontwikkeld om vanaf de geboorte tot aan de slacht de best mogelijke prestaties te realiseren en daarmee een optimale winst voor u als zeugenhouder. De VIDA voeders bieden een passende oplossing voor de uitdagingen van biggen in elk stadium van hun jonge leven. Het VIDA assortiment bestaat uit:
 

  • Een melkvervanger (VIDA milk) ter aanvulling op de zeugenmelk in de eerste levensfase.
  • Een prestarter voer (VIDA prestarter) met zeer goed verteerbare eiwitten, gemaakt om de eetlust van biggen op te wekken en de darmen voor te bereiden op de overgang naar vast voer.
  • Een exclusief voerconcept voor gespeende biggen tot 70 dagen, gericht op een uitstekende voeropname en een probleemloze en gezonde groei.
VIDA milk en prestarter

VIDA Milk
VIDA milk biggenmelk is uitermate smakelijk en ontwikkeld voor biggen direct na de geboorte. De melk kan zowel met de hand als machinaal worden toegediend. De samenstelling van VIDA  milk benadert de samenstelling van echte moedermelk. Het is de beste melk na moedermelk.

VIDA Prestarter
VIDA prestarter is een smakelijk meel boordevol melkeiwit. Het kan zowel droog als nat aan biggen van één tot drie weken leeftijd worden verstrekt. Dit melkeiwitrijke meel is voor jonge biggen de ultieme eerste kennismaking met vast voedsel.

Afbeelding: beeld-pictogrammen-VIDA-5

VIDA Maxima
Gericht op uitstekende technische prestaties.
Dit wordt bereikt door een scherpe voederconversie in combinatie met een goede groei, dus gunstig in kosten per kilogram groei.

VIDA Optima
Optimale voeropname en vertering voor gezonde groei.
De Optima reeks is een blauwdruk voor hoge winstgevendheid en goede technische resultaten.

VIDA Prima
De Prima reeks zet in op de best mogelijke prijs-prestatieverhouding en de laagste voerkosten. Het meest geschikt voor biggen met een zeer hoge opnamecapaciteit.

VIDA Vital
Voor maximale zorg voor darmgezondheid, veilige groei en goede technische resultaten. Ontwikkeld om het risico op diarree te minimaliseren.