Zoeken
For the Future of Farming
Naar Junior RoséNaar Vital

18-07-2017

Breng ons een bezoek op Libramont

Ook dit jaar neemt ForFarmers deel aan de beurs Libramont. Van vrijdag 28 tot en met maandag 31 juli verwelkomen we u graag op onze stand 90.04 (nabij de wedstrijdring). Kom zeker eens langs voor meer informatie over onze nieuwe producten en concepten.

Zo kan u er de voordelen ontdekken van Melk€fficiënt, ons adviesprogramma dat u op professionele wijze inzicht geeft in uw bedrijfssituatie. Enerzijds door de mogelijkheden voor uw bedrijf door te rekenen. Anderzijds door vervolgens ook de daad bij het woord te voegen en samen met uw accountmanager of melkveespecialist een plan van aanpak op te stellen. Een van de onderdelen van Melk€fficiënt is Feed2Milk, onze voedingsaanpak voor melkvee. Voor vleesveehouders tonen we graag wat onze Feed2Meat aanpak precies inhoudt, dé aanpak voor probleemloze groei en gezonde dieren.  En verder zetten we ook onze graszaden Topgrass en Bovispeed EAG in de kijker. Ontdek onze actie op de stand!

En uw pluimvee haalt vanaf nu een voorspelbaar topresultaat met Forza Pré-start, een speciale 2 mm korrel voor goede opname en gezonde opstart, bevat smakelijke dextrose voor een energieboost en eipoeder die de opstart en gezondheid van het kuiken bevordert. Redenen genoeg dus om ons een bezoekje te brengen tijdens de beurs in Libramont!