Zoeken
For the Future of Farming
Fresh cowTransitieVita compleet

VitaMilk start beter!

Instructiefilmpje toepassing vitamilk

ForFarmers introduceerde een volledig nieuw gamma melkpoeders. Daarbij hielden we rekening met de meest recente behoeftes van het kalf. Wilt u de beste start voor uw kalveren? Wilt u binnen twee jaar vaarzen met een topproductie? Dan heeft u VitaMilk nodig!

Het VitaMilk gamma
ForFarmers introduceert 4 nieuwe producten, rekening houden met de meest recente kennis inzake behoefte van het kalf. Dit betekent dat al onze melkpoeders meer vet en eiwit bevatten. Op die manier is de behoefte van het kalf ingevuld en kan het kalf zijn potentiële groei waar maken.

Daarbij maken we gebruik van hoogwaardige grondstoffen. Voor de aanvoer van de eiwitten worden er 3 soorten grondstoffen gebruikt. Plantaardige eiwitten, weipoeders en magere melkpoeder. Wanneer u een product voorgeschoteld krijgt met pakweg 40% magere melkpoeder, dan moet de eerste vraag zijn; wat is die andere 60% dan? Er is namelijk een zeer groot verschil in weipoeders en plantaardige eiwitten. Er zijn tot 6 soorten weipoeders die courant gebruikt worden in melkpoeders. Dit gaat dan van weipoeder concentraat (WPC) tot permeaat. Ook in de plantaardige eiwitten is er een groot onderscheid. Tarwe eiwitten zijn bijvoorbeeld veel beter verteerbaar voor het kalf dan soya eiwitten. In het VitaMilk gamma worden enkel de beste grondstoffen gebruikt. En dit zowel voor zuiveleiwitten als voor de plantaardige eiwitten.
 

VitaMilk Aanvoer eiwitten Inhoud
VitaMilk Basic Plantaardig + weipoeder 21 RE
17 RVET
VitaMilk Classic Plantaardig + weipoeder + WPC 19 RE
16 RVET
VitaMilk Elegant Hoogwaardig weipoeder (WPC) 22 RE
18 RVET
VitaMilk Premium Mager melkpoeder + hoogwaardig weipoeder (WPC) 23 RE
18 RVET

Care+
Naast de hoogwaardige grondstoffen bevatten de VitaMilk producten ook Care+. Care+ is een mengsel van natuurlijk ingrediënten die nodig zijn voor een maximale weerstand en uitstekende groei van het kalf. Care+ bevat onder andere producten die de bacterie groei in de emmers tegen gaan (betere hygiëne). Daarnaast zijn ook volgende zaken toegevoegd; Pro- en Prebiotica, citroenzuur en etherische oliën. Dit zorgt voor goede en stabiele oplossing die veilig en goed verteert. Als extraatje zit er in Care+ ook nog organisch selenium, extra vitamine  E en butyraat. Kortom, alles wat uw kalveren nodig hebben om zorgeloos te groeien.

VitaMilk geleverd met mesjes om verpakking gemakkelijk open te doen

Nieuwe verpakking
Gloednieuwe producten van een superieure kwaliteit verdienen ook een dito verpakking. Het nieuwe VitaMilk gamma wordt voortaan verpakt in een papieren zak met binnenin een plastieken zak. Niets nieuws onder de zon zou u denken. Toch wel, het verschil met vroeger is dat deze zak ook gesealed is. Dit wil zeggen dat de plastieken zak binnen in volledig lucht en waterdicht is. Zelfs na het openen van de papieren zak. Dit komt uiteraard de kwaliteit en bewaarbaarheid van het product ten goede. Zelfs bij bewaring in een vochtige omgeving (stal) blijft de kwaliteit gegarandeerd. Er worden namelijk geen klonters gevormd in de zak. Daarbij blijft de oplosbaarheid van de producten steeds gegarandeerd.

Om de nieuwe verpakking vlot te kunnen openen worden er mesjes voorzien. De papieren zak kan gewoon open getrokken worden. Daarna kan de plastieken binnen zak met het mesje geopend worden.

Advies en informatie
Wilt u meer informatie over VitaMilk of wilt u advies op maat, neem dan contact op met uw specialist of vul het formulier in.