Waar ben je naar op zoek?

Comfortabel vleesveekalveren opfokken met Vita Comfort

Met Vita Comfort bekomt u gezonde, glanzende en vitale vleesveekalveren, waarbij u de groei en de ontwikkeling van uw kalf maximaal stimuleert. Dit zorgt voor een stabiele en voldoende opname van krachtvoeder. Vita Comfort is een “Alles-in-één-mengsel”, dat bestaat uit Vita-krachtvoer, kortgehakseld en ontstoft tarwestro en melasse. Het is een compleet en uitgebalanceerd voer voor vleesveekalveren van 0 tot 5 maanden. Vita Comfort is veilig dankzij de constante kwaliteit en u kunt het onbeperkt aanbieden naast water.

Door de aanwezigheid van het kortgehakseld en ontstoft tarwestro bezit dit kalverkrachtvoer een kwalitatieve structuurbron, die in de juiste hoeveelheid verstrekt wordt. Hierdoor is hooi overbodig en verdwijnt ook de kans op voerfouten. Door deze vaste en constante structuurbron bekomt uw vleesveekalf een snelle en goede pensontwikkeling en een egaal vast mestpatroon

Om aan de hoogste kwaliteitseisen te voldoen, bevat Vita Comfort ook “Care +”, wat zorgt voor een goede darmgezondheid van het vleesveekalf. Ook bij zuigende vleesveekalveren zijn de ervaringen subliem. Hier is extra weerstand namelijk heel erg op zijn plaats. Tochtigheid van de zoogkoe kan leiden tot een tijdelijk onregelmatige melksamenstelling en dus tot spijsverteringsproblemen bij uw zogend kalf. Vita Comfort bevat de nodige veiligheden en supplementen om hier een antwoord op te bieden.

Vleesveehouders op gesloten vleesveebedrijven, die Vita Comfort toepassen, ervaren een hogere groei per dag. Dit resulteert in een vroegere eerste afkalfleeftijd van hun vleesveevaarzen. Vita comfort is verkrijgbaar in bigboxen van 600 kg.

Wilt u meer te weten komen over Vita Comfort of over onze complete aanpak in kalveropfok? Neem dan contact op met uw accountmanager of laat hieronder vrijblijvend uw gegevens achter. Onze specialist neemt binnenkort contact met u op!

Lees in ons privacy statement hoe ForFarmers omgaat met uw persoonsgegevens