Waar ben je naar op zoek?

Stop diarree bij uw kalveren met Vita Diacure

Sectornieuws Sectornieuws6-12-2019

In de winterperiode stijgt de infectiedruk weer in de stallen. Daardoor neemt ook het aantal gevallen van diarree toe. Met Vita Diacure stopt u diarree bij uw kalveren binnen de 24 uur!

Vita Diacure: stop diarree bij uw kalveren binnen de 24 uur

Start van de winterperiode

Het afkalfseizoen staat weer voor de deur en is op sommige plaatsen zelfs al volop bezig. Elk jaar opnieuw zorgt dit toch wel weer voor een verhoging van de infectiedruk. Met als gevolg dat de kans op diarree aanzienlijk toeneemt. Een goede hygiëne en voldoende leegstand helpen u om diarree te voorkomen. In de kalfpiek is dit echter niet altijd even evident. Vita Diacure is er om u daarbij te helpen.

Vita Diacure stopt diarree binnen de 24 uur

Vita Diacure brengt de darm tot rust en stop diarree binnen de 24 uur. Het bevat naast elektrolyten en gemakkelijk absorbeerbare koolhydraten extra voedingsvezels. Deze waterbindende voedingsvezels vormen in de darmen een gelstructuur, waardoor de darmwand wordt beschermd. De gel vangt de schadelijke stoffen op en zorgt ervoor dat deze snel worden afgevoerd. Daarnaast bevat het ook dextrose die zorgt voor een directe energievoorziening en Vitamine E en C ter ondersteuning van de weerstand.

Vita Diacure kunt u gewoon in de melk mengen. Dat maakt het natuurlijk zeer eenvoudig in gebruik. Ook preventief kan het gebruikt worden, bijvoorbeeld bij een hoge infectiedruk.

Wilt u nog meer weten over Vita Diacure of over onze andere producten om diarree te voorkomen, klik dan hier om onze andere supplementen te ontdekken.

Heeft u naar aanleiding van dit artikel vragen, neem dan gerust contact op met uw ForFarmers via info@forfarmers.be of via  +32 (0)51 33 57 60.