Waar ben je naar op zoek?

Kalveropfok zonder speendip door uniek aroma van het Vita-krachtvoer

Sectornieuws Sectornieuws6-12-2019

Sinds afgelopen zomer wordt aan alle ForFarmers Vita-krachtvoer een uniek aroma toegevoegd. Hierdoor benutten vleesveekalveren maximaal de combinatie van VitaMilk Premium en Vita-krachtvoer. Dankzij toevoeging van het aroma beleeft het kalf dezelfde smaak en geurbeleving zoals bij de opname van kunstmelk aangemaakt met het melkpoeder VitaMilk Premium. Hierdoor verloopt het spenen voor het kalf een stuk rustiger en merken we bijgevolg dat de speendip verwaarloosbaar klein wordt. Op die manier vermijden we groeistilstand, wat zich uiteraard vertaalt in extra rendement.

VitaMilk Premium is melkpoeder van de bovenste plank, gericht op maximale prestaties van uw vleesveekalveren. VitaMilk Premium bevat 23 RE en 18 RVET en 40% magere melkpoeder. Door toevoeging van kwalitatief hogere zuivelgrondstoffen is deze kunstmelk uitermate goed verteerbaar. Deze sterk geconcentreerde kunstmelk is erop gericht om het hoogste groeipotentieel van uw vleesveekalf te bekomen. Dankzij zijn hoge smakelijkheid is een goede opname gegarandeerd. In VitaMilk Premium is er Care+ toegevoegd, wat zorgt voor extra weerstand en darmgezondheid van het kalf. Om extra weerstand aan ons vleesveekalf te bieden, werd ook Selenium (waarvan 1/3 organisch is) en een hoog Vitamine E-gehalte toegevoegd. VitaMilk Premium is prima oplosbaar in water en aan de wand van emmers of melktaxi’s blijven er slechts zeer weinig vetdeeltjes achter.

Vita-krachtvoer: voor een goede start en optimale groei van uw kalveren

Is prestatie uw hoofddoel, met maximale groei en gezonde kalveren? Gaat u voor de kracht van eenvoud? Of primeert een scherpe voerprijs? Met Vita legt u de basis voor een hoge groei van uw kalveren.

Ontdek hier het assortiment van Vita-krachtvoer.

Afbeelding: kalfjes