Waar ben je naar op zoek?

Vleesveevoeders voor kwaliteitsvlees tegen scherpe kostprijs

Voor de vleesveehouderij hebben we een sterk assortiment vleesveevoeders ontwikkeld dat u in staat stelt om kwaliteitsvlees te produceren tegen een scherpe kostprijs. 

Ons voeder voor vleesvee omvat een breed gamma aan producten en productvormen waarmee op basis van dierenras, ruwvoerkwaliteit en eventuele bijproducten, een uitgebalanceerd rantsoen kan worden samengesteld. Resultaat? Een hoge groei van uw vleesvee met een lage voerconversie. Aan het behoud van een goede gezondheid van uw veestapel is eveneens veel aandacht besteed. 

Onder het motto: "Eten, blijven eten - Verteren, blijven verteren" is bij de samenstelling van onze verschillende vleesveevoeders steeds rekening gehouden met een goed evenwicht tussen snel fermenteerbare koolhydraten (droge stof opname) en bestendige componenten (groei). Ook de eiwitoplosbaarheid van het assortiment voeder is aangepast in functie van de basisrantsoenen. 

TORREX vleesveevoeders

Afbeelding: torrex rond

Assortiment vleesveevoeders met een zodanige verscheidenheid in energie- en eiwitniveau's dat u toelaat om de juiste keuze te maken van het meest geschikte krachtvoer als aanvulling op uw rantsoen. 

Vleesveevoeders in korrelvorm
TORREX voeders zijn samengestelde vleesveekorrels of mengelingen zonder meelfractie, bestaande uit enkelvoudige grondstoffen en samengestelde vleesveekorrels. Dit gamma vleesveevoeders heeft een dusdanige verscheidenheid in energie- en eiwitniveau's en laat u bijgevolg toe om de juiste keuze te maken van het meest geschikte krachtvoer als aanvulling op uw basisrantsoen. 

Binnen de breed toepasbare TORREX vleesveekorrels zijn er 3 lijnen:

  • Torrex Prima
  • Torrex Optima
  • Torrex Maxima


Vleesveevoeders in all mash vorm
TAM PRIMA voeders zijn mengsels van enkelvoudige grondstoffen zonder meelfractie aangevuld met samengestelde vleesveekorrels. 


Vlokkenmengelingen voor vleesvee
TAM MAXIMA voeders zijn mengsels van enkelvoudige grondstoffen zonder meelfractie aangevuld met samengestelde vleesveekorrels die een hoog aandeel maïs/gerstvlokken bevatten. Deze vlokkenmengelingen zijn vooral geschikt voor het afmesten van dikbildieren. 


Pulpmengelingen voor vleesvee
De Torrex P voeders van ForFarmers zijn mengsels van droge pulp en het hoogenergetisch vleesveeproduct Torrex Maxima 26 in verschillende mengverhoudingen.