Waar ben je naar op zoek?

Robot Analyse Programma (RAP) 2.0 voor beter robotmelken

ForFarmers is al jaren gespecialiseerd in het begeleiden van robotbedrijven. Om ook in de toekomst de beste partner te zijn voor onze robotklanten blijven we innoveren. En zo werd RAP 2.0 geboren. Maar naast het beter analyseren van de data op het bedrijf hebben we ook onderzoek gedaan naar het loopgedrag van koeien en wat daar de belangrijkste invloeden op zijn. Met deze kennis hebben we het krachtvoer RoboLac ontwikkeld.

RAP 2.0 – Robot Analyse Programma

Er worden op een robotbedrijf steeds meer data gegenereerd, en dit elke dag weer opnieuw. ForFarmers heeft altijd gebruik gemaakt van een RAP-analyse om die data te analyseren en om te zetten in goed advies. Voorheen moesten we effectief aanwezig zijn op het bedrijf en konden we enkel maar de data analyseren van de laatste 7 dagen.

Maar met de nieuwste technologie, de RAP 2.0 gaan we nog een stapje verder. Nu zijn we in staat om met real time data te werken en ook om historische overzichten te creëren. Deze data zijn te allen tijde en overal beschikbaar voor de accountmanager.

Op die manier kunnen we de huidige resultaten nog beter in beeld brengen, analyseren en vertalen naar het beste advies voor jouw bedrijf. Ook kunnen we perfect monitoren wat het effect is van bepaalde aanpassingen. Is het rantsoen aangepast, zijn de instellingen bijgesteld of is het management veranderd? Je accountmanager beschikt steeds over de nodige gegevens om deze, samen, te interpreteren en indien nodig bij te sturen.

Samen stappen zetten voor het beste resutaat!

Hieronder enkele voorbeelden hoe RAP 2.0 eruit ziet.

Kuddeprestaties
Kudde prestaties
Spreiding grafiek
Spreiding grafiek