Waar ben je naar op zoek?

Robot Analyse Programma (RAP) 2.0 voor beter robotmelken

ForFarmers is al jaren gespecialiseerd in het begeleiden van robotbedrijven. Om ook in de toekomst de beste partner te zijn voor onze robotklanten blijven we innoveren. En zo werd RAP 2.0 geboren. Maar naast het beter analyseren van de data op uw bedrijf hebben we ook onderzoek gedaan naar het loopgedrag van uw koeien en wat daar de belangrijkste invloeden op zijn. Met deze kennis hebben we RoboLac ontwikkeld.

RAP 2.0 – Robot Analyse Programma

Er worden op een robotbedrijf steeds meer data gegenereerd, en dit elke dag weer opnieuw. ForFarmers heeft altijd gebruik gemaakt van een RAP-analyse om die data te analyseren en om te zetten in goed advies. Daarvoor moesten we uiteraard aanwezig zijn op het bedrijf en konden we enkel maar de data analyseren van de laatste 7 dagen.

In de volgende generatie van onze RAP, de RAP 2.0 gaan we nog een stapje verder. Nu zijn we in staat om met real time data te werken, maar ook om historische overzichten te creëren. En deze data zijn te allen tijde en overal beschikbaar voor uw accountmanager.

Op die manier kunnen we de huidige resultaten nog beter in beeld brengen, analyseren en vertalen naar het beste advies voor uw bedrijf. Ook kunnen we perfect monitoren wat het effect is van bepaalde aanpassingen. Is het rantsoen aangepast, zijn de instellingen bijgesteld of heeft u uw management veranderd? Uw accountmanager beschikt steeds over de nodige gegevens om deze samen met u te interpreteren en indien nodig bij te sturen.

Het klinkt futuristisch maar u hoort het goed! RAP 2.0 is vandaag een feit. Het is dan ook met trots dat we dit aan u voorstellen. Samen gaan we meer dan ooit voor een nog beter resultaat.

Hieronder kunt u enkele voorbeelden zien hoe RAP 2.0 eruit ziet.

RAP - kuddeoverzicht
Kuddeoverzicht
RAP - Melkingen
Aantal melkingen
RAP - Melkproductie
Melkproductie