Waar ben je naar op zoek?

RoboLac: hét krachtvoer waarvoor koeien naar de robot komen

Robotmelkers weten dit al langer: de smakelijkheid van het krachtvoer is zeer belangrijk. ForFarmers heeft al zijn kennis en ervaring gebundeld om dit nieuwe voer te ontwikkelen.

Meer melkingen

De samenstelling en de inhoud van het voer in combinatie met uw rantsoen beïnvloedt het loopgedrag van uw koeien. Wat de meeste robotmelkers willen, zijn meer melkingen. Dat zorgt namelijk voor extra melk in de tank. Maar tevens voor minder ophaalkoeien en dus minder werk. En dat is nu exact wat RoboLac doet. In combinatie met correcte toelatingscriteria komt u zo tot een beter resultaat met minder werk.

RoboLac: de nieuwe referentie

Vanuit die insteek hebben we de smakelijkheid van krachtvoer onderzocht. Er werd met RoboLac onmiddellijk gescoord bij onze klanten. ForFarmers is ondertussen al 15 jaar intensief actief in het robotmelken. We hebben nu alle kennis en ervaring gebundeld om dit nieuwe voer te ontwikkelen. Na verschillende smaaktesten bij verschillende diergroepen hebben we al de smakelijkste grondstoffen geselecteerd om een voer met een vast grondstofpatroon samen te stellen. Daarnaast zijn we ook op zoek gegaan naar het beste aroma. Dat aroma bestaat uit verschillende geur- en smaakstoffen en zit standaard in RoboLac. Dat leidt tot een zeer lekker voer, waarvoor koeien maar al te graag naar de robot komen.

Opstarten doet u met RoboLac

Recent zijn er ook heel wat bedrijven opgestart met een robot. Met een goede voorbereiding, een correcte begeleiding van de robotspecialist van ForFarmers en het krachtvoer RoboLac in de robot verloopt deze opstart vlekkeloos. Na enkele weken zijn er bijna geen ophaalkoeien meer en haalt u vlot het gewenst aantal melkingen. Zo komt u als kersverse robotmelker snel in het juiste ritme terecht. Dat zorgt voor meer rust tijdens de opstart, minder werk en extra melk.

RAP naar een beter resultaat met RoboLac

Op hetzelfde moment kunnen we dan ook de toelatingscriteria tegen het licht houden. Met het Robot Analyse Programma van ForFarmers kunnen we dan ook de verbeteringen van RoboLac snel monitoren en voor u in beeld brengen. RoboLac zal er dus voor zorgen dat uw koeien meer naar de robot komen, zodat u meer melk heeft met minder ophaalkoeien.

RoboLac: het krachtvoer waarvoor koeien naar de robot komen

Neem direct contact op met de robotspecialist!

Wenst u graag meer informatie over het krachtvoer RoboLac? Twijfel dan niet en neem (vrijblijvend) contact op met onze robotspecialist via onderstaand formulier. We contacteren u zo snel mogelijk.

Lees in ons privacy statement hoe ForFarmers omgaat met uw persoonsgegevens