Waar ben je naar op zoek?

SiloSolve®FC: koeler, smakelijker en beter kuilvoer

Sectornieuws Sectornieuws3-4-2019

SiloSolve®FC is een doorbraak in kuilverbetering, met 4 belangrijke voordelen voor elke veehouder.

Het plezier van een kuil zonder broei

Alleen al het feit dat u zich niet meer zou moeten ergeren aan broei en grote hoeveelheden voerresten, is voldoende reden om SiloSolve®FC in te zetten. Het houdt uw kuilgras en maïs tot ver in het seizoen koel, fris en smakelijk.

Het gemak van één middel voor gras en maïs

Moeilijke keuzes omtrent inkuilmiddelen zijn verleden tijd. Met SiloSolve®FC heeft u slechts een inkuilmiddel voor gras en maïs, inzetbaar vanaf 25 tot 55 procent drogestof. Dat maakt ook de toepassing een stuk eenvoudiger, voor uzelf en voor de loonwerker.

Beter behoud van voederwaarde = meer melk of vlees uit eigen ruwvoer

U ziet het niet met het blote oog, maar het gebeurt wel: dankzij de snelle conservering waar SiloSolve®FC om bekend staat, blijft kostbare voederwaarde veel beter behouden. Door de smakelijkheid van het ruwvoer zullen de koeien die extra voederwaarde bovendien maximaal benutten voor melkproductie. En dat is pure winst!

Koeien genieten van smakelijk en fris kuilvoer

Veehouders die SiloSolve®FC in 2017 en 2018 hebben ingezet, zijn verrast hoelang het voer fris en smakelijk blijft, zelfs bij een lage voersnelheid. Geen wonder dat de koeien het graag vreten en nauwelijks resten laten liggen.

grasoogst 016