Waar ben je naar op zoek?

RoboLac: voor robotmelkers die meer melkingen willen

Sectornieuws Sectornieuws25-10-2019

Meer melkingen

Meer melkingen, dat is wat de meeste robotmelkers willen. Het zorgt namelijk voor extra melk in de tank. Maar tevens voor minder ophaalkoeien en dus minder werk. En dit is nu exact wat RoboLac doet. In combinatie met correcte toelatingscriteria kom je zo tot een beter resultaat met minder werk.

RoboLac: de nieuwe referentie

ForFarmers is al 15 jaar intensief actief in het robotmelken. We hebben nu alle kennis en ervaring gebundeld om dit nieuwe voer te ontwikkelen. Na verschillende smaaktesten bij verschillende diergroepen hebben we al de smakelijkste grondstoffen geselecteerd om dit voer samen te stellen. Dit alles leidt tot een zeer lekker voer waarvoor koeien maar al te graag naar de robot komen.

RAP naar een beter resultaat met RoboLac

Een RAP-analyse kan zeer snel in beeld brengen hoe het bezoekgedrag van uw koeien momenteel is. Op hetzelfde moment kunnen we dan ook de toelatingscriteria tegen het licht houden. Met het Robot Analyse Programma van ForFarmers kunnen we dan ook de verbeteringen van RoboLac snel monitoren en voor u in beeld brengen. RoboLac zal er dus voor zorgen dat uw koeien meer naar de robot gaan, zodat je meer melk hebt met minder ophaalkoeien.

Heeft u naar aanleiding van dit artikel vragen, neem dan gerust contact op met ForFarmers via info@forfarmers.be of via +32 (0)51 33 57 60

Afbeelding: AMS beeld edited