Waar ben je naar op zoek?

Ontdek onze nieuwe producten voor uw melkvee

Sectornieuws Sectornieuws5-10-2018

ForFarmers introduceert enkele nieuwe producten voor uw melkvee. Al deze producten zetten in op de gezondheid van uw koeien om zo tot een hogere productie te komen. Daarbij hebben ze elk hun specifiek toepassingsgebied. 

Zo is de TransitieBrok Unique specifiek samengesteld voor de droogstaande koeien. Terwijl de Fertibrok ontwikkeld is om de vruchtbaarheid van de lacterende koeien te verbeteren in de start van de lactatie. Het lekkende darmsyndroom is een steeds vaker voorkomend fenomeen bij melkvee. Maar ook daarvoor heeft ForFarmers de oplossing: de Pens Stimulator+ bevat de unieke eigenschap om de darmgezondheid van uw koeien te ondersteunen. Ook de Optima Fit PS+ en de Maxima Fit PS+ doen hun intrede in het assortiment. Dit zijn twee aanvullende voersoorten die de Pens Stimulator+ bevatten. 

Afbeelding: ff_koeien in wei_020

TransitieBrok Unique

Bevat de Pens Stimulator+ om de gezondheid van de koeien te ondersteunen. Daarnaast is de TransitieBrok Unique ook volledig uitgebalanceerd op energie en eiwit, alsook mineralen zodat er maar 1 product gevoerd dient te worden voor de volledige droogstand. 

Fertibrok

Bevat alle goodies voor een vlotte opstart en extra geplet lijnzaad voor vruchtbare koeien. 

Pens Stimulator+

ForFarmers introduceert de Pens Stimulator+, een nieuw product dat naast de pens ook de darmgezondheid stimuleert en daarmee zorgt voor gezondere koeien die het ruwvoer beter benutten. Het zorgt ook voor vermindering van het fenomeen lekkende darm bij melkkoeien. 

Optima/Maxima Fit PS+

Door de toevoeging van Pens Stimulator+ zorgen deze producten voor beter verteerde mest, gezondere koeien en een hogere productie. 

The Future Of Farming logo