Waar ben je naar op zoek?

Nieuw assortiment melkveevoer

Sectornieuws Sectornieuws19-3-2020

In de melkveesector staan de veehouders voor grote uitdagingen. De sector evolueert razendsnel. Als veehouder is het niet altijd evident om al deze trends bij te houden. Mede daarom heeft ForFarmers het assortiment klaar voor de toekomst. Ook werd het melkvee-assortiment van Voeders Algoet volledig geïntegreerd in het nieuwe gamma. Welke richting uw bedrijf ook uitgaat, ForFarmers heeft de gepaste voeroplossing.

Wilt u VLOG-melk produceren? Het meeste liters melk per dag? Hoge gehaltes? Of toch liever gewoon de scherpste voerprijs? Door de verbreding en de aanpassingen in het melkvee-assortiment kunnen we al deze verschillende behoeften invullen. Kortom, ForFarmers is uw partner voor de toekomst.

Ook op melkveebedrijven moeten we meer en meer rekening houden met het afzetkanaal.  Zo is er recent een veel grotere vraag naar VLOG-melk. Natuurlijk houdt ForFarmers ook rekening met dergelijke markttrends en hebben we een volledig VLOG-gamma melkveevoeders.

Wanneer we het melkvee-assortiment aangepast hebben, hebben we uiteraard gekeken naar de verschillende wensen van de veehouder. Wilt u hoogste melkproductie? Of wenst u bepaalde technische verbeteringen te realiseren? Dan hebben we voor u de juiste producten. Maar door het gamma melkveevoeders verder te verbreden, kunnen we nu ook die veehouders bedienen die kiezen voor de scherpste voerprijs of de scherpste rantsoenkosten.

Kortom, met ons nieuwe gamma melkveevoeders zijn we klaar voor de uitdagingen van de toekomst. Voor elke specifieke bedrijfssituatie kan ForFarmers een voeroplossing bieden, dus ook voor uw bedrijf!

Wilt u graag meer weten? Dan dan contact op met ons via info@forfarmers.be.

Afbeelding: melkvee