Waar ben je naar op zoek?

Maatwerk by ForFarmers: specifiek voor uw bedrijf, in functie van uw ruwvoer

Sectornieuws Sectornieuws28-10-2021

Elk jaar opnieuw zijn de geoogste ruwvoeders anders. Ook dit jaar is de variatie in het gras en de maïs zeer groot. Daarom kan het enige tijd in beslag nemen om uw rantsoen weer volledig op punt te stellen. Om u daarbij te helpen, heeft ForFarmers Maatwerk by ForFarmers ontwikkeld.

Maatwerk by ForFarmers is een voer dat wij specifiek voor uw bedrijf samenstellen en produceren. Met Maatwerk by ForFarmers kunt u zeer snel inspelen op de kwaliteit van uw ruwvoer. Niet alleen snel, maar ook veel juister. Met Maatwerk by ForFarmers hebben we namelijk bredere gebruiksmogelijkheden van verschillende soorten enkelvoudige grondstoffen. Op die manier weet u als melkveehouder steeds dat u niet te veel, maar zeker ook niet te weinig voert. En dat resulteert uiteraard in een betere melkproductie tegen een scherpere prijs.

maatwerk forfarmers
Enkel de noodzakelijke nutriënten worden aangevuld met een maatwerkmix

Bent u nog niet overtuigd? Wel, er zijn nog een hele boel voordelen aan voeren met maatwerk. Ten eerste hoeft u zich geen zorgen te maken over opslagcapaciteit: door te werken met Maatwerk by ForFarmers hoeft u maar één product te bewaren, waardoor investeren in extra opslagcapaciteit niet nodig is. Ten tweede is de dosering van kleine toevoegingen, zoals mineralen, dankzij de inzet van maatwerk veel juister en beter afgestemd op uw dieren. Ook qua arbeid doet u er voordeel mee: u hoeft maar één voersoort aan uw rantsoen toe te voegen. Daardoor is de kans op een foute dosering van grondstoffen nihil. Dat is uiteraard heel handig als er verschillende personen op uw bedrijf het rantsoen maken.

Kortom, Maatwerk by ForFarmers betekent:

  • Specifiek voor uw bedrijf samengesteld en geproduceerd
  • Brede gebruiksmogelijkheden van enkelvoudige grondstoffen
  • Geen investering in extra opslag
  • Optimale dosering van kleine toevoegingen
  • Minder arbeid, makkelijker werken en geen kans op fouten
  • Maak gebruik van de kennis van de ForFarmers specialisten
  • Maximale benutting van uw eigen ruwvoer

Wilt u weten wat Maatwerk by ForFarmers kan betekenen op uw bedrijf?

Twijfel dan zeker niet om uw accountmanager of melkveespecialist te contacteren. U kunt ook onderstaand contactformulier invullen en onze specialisten nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Lees in ons privacy statement hoe ForFarmers omgaat met uw persoonsgegevens