Waar ben je naar op zoek?

Kalveropfok zonder speendip dankzij uniek aroma in voer

Sectornieuws Sectornieuws19-3-2020
kalveropfok

Sinds afgelopen zomer bevat alle Vita-krachtvoer en VitaMilk van ForFarmers een uniek aroma. Hierdoor benutten uw kalveren maximaal de combinatie van VitaMilk en Vita-krachtvoer.

Dankzij de toevoeging van het aroma beleeft het kalf dezelfde smaak en geur bij het zowel het krachtvoer als de kunstmelk, aangemaakt met VitaMilk-melkpoeder. Hierdoor verloopt het spenen voor het kalf een stuk rustiger en merken we bijgevolg dat de speendip verwaarloosbaar klein wordt. Groeistilstand wordt hierdoor vermeden, wat zich uiteraard vertaalt in extra rendement.

VitaMilk Premium is melkpoeder van de bovenste plank, gericht op maximale groei van uw kalveren. VitaMilk Premium is op basis van magere melkpoeder en bevat 23 RE en 18 Rvet. Door toevoeging van kwalitatief hoogwaardige zuivelgrondstoffen is deze kunstmelk uitermate goed verteerbaar. Deze sterk geconcentreerde kunstmelk is erop gericht om het hoogste groeipotentieel van uw kalf te bekomen. Dankzij zijn hoge smakelijkheid is een goede opname gegarandeerd. In VitaMilk Premium is er Care+ toegevoegd, wat zorgt voor extra weerstand en darmgezondheid van het kalf. Om extra weerstand aan het kalf te bieden, hebben we ook organisch Selenium en een hoog Vitamine E-gehalte toegevoegd. VitaMilk Premium is prima oplosbaar in water en aan de wand van emmers of melktaxi’s blijven er slechts zeer weinig vetdeeltjes achter. En sinds VitaMilk ook hetzelfde aroma bevat als het Vita-krachtvoer zijn deze producten dus een uitstekende combinatie.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!