Waar ben je naar op zoek?

Hoe kan je een hoger voersaldo genereren?

Advies van onze specialist Advies van onze specialist18-5-2022

De markt bevind zich in woelig water. De melkprijs is nog nooit zo hoog geweest. Maar hoe kan ik als melkveehouder hier nu maximaal van profiteren?

We horen het elke dag weer: de kosten voor de melkveehouder blijven maar stijgen. Ook de rantsoenkosten zijn sterk gestegen de afgelopen periode. En toch hebben wij klanten die er in slagen om de rantsoenkost/liter melk te laten dalen. Hoe doen ze dit dan?

Heel eenvoudig: door meer te melken! Wanneer je de productie van koeien kan verhogen dan dalen uw voerkosten per liter melk vanzelf. En dit klinkt misschien wel te mooi om waar te zijn, maar dit kan ook zeer eenvoudig door RumiBest toe te voegen aan uw rantsoen. Met RumiBest stijgt de productie per koe met 1l met behoud van gehaltes. En op die manier kan je dus een hoger voersaldo gaan genereren op een wel zeer eenvoudige manier.

Melkrobot

Meer weten?

Wilt u meer weten over sturen op voersaldo? Of heeft u een andere vraag aan onze specialisten? Neem contact op met uw melkveespecialist, accountmanager, onze klantenservice of uw regionale ForFarmers dealer. We helpen je graag verder!

Lees in ons privacy statement hoe ForFarmers omgaat met uw persoonsgegevens