Waar ben je naar op zoek?

Hoe bekom ik de scherpste rantsoenkosten?

Sectornieuws Sectornieuws19-3-2020

Goed ruwvoer voor een lage rantsoenkost

Een goed rantsoen begint altijd met goed ruwvoer. Bovendien bepaalt het ruwvoer voor een groot stuk uw rantsoenkost. Wist je dat 70% van uw rantsoen uit ruwvoer bestaat? Uw ForFarmers adviseur kan u perfect bijstaan om hierin de juiste keuzes te maken. Samen met u bespreekt hij de rassenkeuze van gras en maïs maar natuurlijk ook de bemesting. Uiteraard bekijkt hij eerst uw teeltplan en op basis daarvan worden de juiste keuzes gemaakt. Wilt u een maximale opbrengst of liever de hoogste kwaliteit? Een goed ruwvoerplan met de juiste bemesting kan uw rantsoenkosten aanzienlijk doen dalen. Maar daarnaast is ook een goede bewaring van cruciaal belang. Met de kuilverbeteraar SiloSolve®FC heeft u gegarandeerd een goede bewaring van uw gras- of maïskuil. Bovendien houdt SiloSolve®FC ook de broei in uw kuil weg.

Het juiste krachtvoer naast mijn eigen ruwvoer

Wanneer het ruwvoer van goede kwaliteit is, dan hoeft u enkel nog op zoek te gaan naar de juiste aanvulling ervan. En daar heeft ForFarmers het perfecte assortiment voor, namelijk een ruime keuze uit corrigerende en aanvullende voeders. Op die manier bent u zeker dat u nooit te veel of te weinig corrigeert of aanvult. Het nieuwe assortiment LAC-voeders draagt hieraan bij en zorgt voor de scherpste rantsoenkosten.

Wilt u nog meer weten over de kostprijs van rantsoenen en hoe je die kan beïnvloeden? Neem dan gerust contact op met ForFarmers via info@forfarmers.be.