Waar ben je naar op zoek?

ForFarmers, dé specialist in VLOG-voer

Sectornieuws Sectornieuws26-9-2019

Gecertificeerde VLOG-fabriek in Ingelmunster

Vanuit de Belgische zuivelindustrie wordt steeds meer ingespeeld op de toenemende vraag naar VLOG-gecertificeerde zuivelproducten. Bepaalde melkerijen zullen binnenkort hun leveranciers de mogelijkheid bieden om VLOG-melk aan te leveren. Om aan die wensen van de melkerijen tegemoet te komen, heeft ForFarmers eraan gewerkt om melkveehouders te kunnen voorzien in VLOG-voer. Dat VLOG-voer wordt vanaf 1 oktober geproduceerd in onze gecertificeerde VLOG-fabriek in Ingelmunster.

ForFarmers, dé specialist in VLOG-voer

Dankzij onze jarenlange ervaring, is ForFarmers klaar om een antwoord te bieden op de stijgende vraag naar VLOG-voeders. Bovendien garanderen wij kwalitatieve producten met bewezen resultaten. Als melkveehouder heeft u bovendien keuze uit een breed assortiment voor zowel jongvee, melkvee als droogstaande koeien. Naast mengvoeders bestaat het assortiment uit non-GMO-mineralen, melkpoeders, enkelvoudige grondstoffen en bijproducten geschikt voor de productie van VLOG-melk.

  • Jarenlange ervaring met VLOG
  • Gecertificeerde VLOG-fabriek
  • Breed assortiment
  • Gezonde veestapel
  • Meer rendement met VLOG-voer

Wenst u meer informatie over het VLOG-voer van ForFarmers? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op met uw accountmanager, dealer of met onze klantendienst via +32 (0)51 33 57 60 of info@forfarmers.be.

Afbeelding: afbeelding leaflet VLOG