Waar ben je naar op zoek?

Schaarse grondstoffen

De markt wordt momenteel geconfronteerd met een uitzonderlijke situatie. De prijzen van de grondstoffen zijn sky-high. Alles heeft uiteraard te maken met vraag en aanbod. En daar wringt nu net het schoentje. Bepaalde grondstoffen zijn schaars. In die mate zelfs dat er al een deel van de grondstoffen niet meer te krijgen zijn.

Invloed op het krachtvoer

Dit heeft natuurlijk gevolgen voor de samenstelling van uw krachtvoer. In de praktijk zien we dan ook zeer veel wisselingen in de samenstelling van de krachtvoeders. En dit heeft op zijn beurt weer effect op het loopgedrag van uw koeien. Koeien houden namelijk niet van wisselingen in de samenstelling van het krachtvoer. Daardoor komen ze net minder naar de robot. En dit heeft dan weer effect op u als veehouder. In de eerste plaats meer werk met ophaal koeien. Maar evenzeer snijdt dit in uw portefeuille. Want koeien die minder vaak naar de robot komen produceren ook minder melk.

Robolac

Laat deze extreme marktomstandigheden uw resultaten niet beïnvloeden en kies voor de RoboLac van ForFarmers. Deze formule bevat een 100% gegarandeerde vaste samenstelling, elke levering weer opnieuw. Vertrouw op het bewezen resultaat van RoboLac en laat uw koeien vlot naar de robot lopen.

Wilt u ook RoboLac proberen of wenst u meer info? Contacteer vrijblijvend uw accountmanager of neem contact met ons op. We helpen je graag verder!

Lees in ons privacy statement hoe ForFarmers omgaat met uw persoonsgegevens