Waar ben je naar op zoek?

VLOG-voeders: niet-genetisch gemodificeerd melkveevoer

Naast zijn gangbare assortiment heeft ForFarmers ook een VLOG-assortiment. VLOG (Verband Lebensmittel Ohne Gentechnik) is een Duitse certificering voor niet-genetisch gemodificeerde producten. De VLOG-voeders van ForFarmers zijn dus volledig vrij van genetisch gemodificeerde grondstoffen.

VLOG-markt

Vanuit de Belgische zuivelindustrie wordt steeds meer ingespeeld op de toenemende vraag naar VLOG-gecertificeerde zuivelproducten op de Duitse markt. Dit biedt melkveehouders die vanuit hun zuivelonderneming de mogelijkheid wordt aangeboden om melk te leveren volgens de VLOG-standaard, de kans om hun voerwinst te verhogen. 

ForFarmers heeft al jarenlange ervaring met de productie en toepassing van VLOG-voeders. Ons VLOG-assortiment is gebaseerd op het huidige assortiment, waardoor overschakelen van het gangbare assortiment naar VLOG-voeders voor voorspelbare resultaten zorgt op uw bedrijf. 

VLOG-gecertificeerde fabrieken

Het VLOG-voer van ForFarmers wordt geproduceerd in VLOG-gecertificeerde fabrieken. Hierdoor wordt het voer uitgeleverd volgens de gewenste specificaties. Om te kunnen voorzien in de groeiende markt van VLOG-gecertificeerde producten is onze fabriek in Ingelmunster VLOG-gecertificeerd.

The Future Of Farming logo