Waar ben je naar op zoek?

Vet en eiwit verhogen, wat is er mogelijk?

Sturen op meer kilogrammen vet en eiwit is onder de huidige marktomstandigheden extra interessant omdat het de melkgeldopbrengst verhoogt, zonder dat de kosten verhogen. Hoe weet u hoeveel extra vet- en eiwit uw koeien kunnen produceren? Met de Quickscan van ForFarmers brengen we samen de potentie van uw veestapel in kaart.

Hoe werkt de Quickscan?

Technisch specialist Rob Rutgers legt uit wat de Quickscan is en wat u ermee kunt bereiken.

Wat is de potentie van uw veestapel?

Afbeelding: Quickscan

Om te bepalen hoeveel vet- en eiwit uw koeien kunnen realiseren, brengen we de potentie van uw veestapel in kaart. De genetische aanleg van de kudde wordt gecombineerd met allerlei factoren die de vet- en eiwitproductie beïnvloeden, bijvoorbeeld: de leeftijdsopbouw, lactatiestadia en de invloed van het seizoen. Zo brengen we de mogelijkheden in beeld om de vet- en eiwitproductie van uw veestapel te verhogen.

Plan van aanpak

Afbeelding: Aanvoerder_Logo

Heeft uw veestapel de potentie om meer kilogrammen vet en eiwit te produceren? Dan maken we samen met u een plan van aanpak waarin we rekening houden met uw bedrijfsdoelen en management. We kijken niet alleen naar de mogelijkheden met een aangepast rantsoen, maar bijvoorbeeld ook naar het transitiemanagement, de ruwvoerwinning en de jongvee opfok. Zo gaan we samen voor het maximale rendement zonder extra kosten of extra werk.

Vet- en eiwitscan op uw bedrijf?

Wilt u weten wat de vet- en eiwitpotentie van uw veestapel is? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op.

Aanmeldformulier vet- en eiwitscan

Lees in ons privacy statement hoe ForFarmers omgaat met uw persoonsgegevens