Waar ben je naar op zoek?

Productie- en correctievoeders voor melkvee

Als veehouder moet u kunnen vertrouwen op een goed en voorspelbaar resultaat. Een hoge en constante kwaliteit van voeders tegen een zo laag mogelijke kostprijs voor onze klanten is daarom één van onze speerpunten. Door continue innovatie en de meest efficiënte benutting van onze productielijnen trekken we die lijn door naar de toekomst.

Assortiment

Het assortiment productievoeders voor melkvee is gebaseerd op de Feed2Milk voedingsaanpak en bestaat uit drie voerreeksen: Maxima, Optima en Prima. Van maximaal presteren tot een scherpe voerprijs: voor elk bedrijfsdoel is er een geschikte reeks. 

Prima
Voeders tegen een scherpe prijs. 

Optima
Allround voeders voor een optimale voerwinst. 

Maxima
Het juiste krachtvoer voor een maximale dierprestatie. De voeders ondersteunen diergezondheid en een scherp krachtvoergebruik.

Specialiteiten

RoboLac

RoboLac is specifiek ontwikkeld voor robotmelkers. De samenstelling is altijd dezelfde en is gericht op smakelijkheid. Daarnaast is er ook een aroma toegevoegd aan de RoboLac. Een voer waar koeien maar al te graag voor naar de robot komen.

Fit PS+
Door de toevoeging van Pens Stimulator+ zorgt dit voor beter verteerde mest, gezondere koeien en een hogere productie. 

Fertibrok
Bevat alle goodies voor een vlotte opstart en extra geplet lijnzaad voor vruchtbare koeien.

Correctievoeders voor een uitgebalanceerd basisrantsoen?

De supplementvoeders van ForFarmers zijn ontwikkeld om met slechts enkele kilogrammen het basisrantsoen in balans te brengen wat betreft eiwit, energie en mineralen. 

De correctievoeders van ForFarmers zijn:

  • geconcentreerd: met twee tot drie kilogram meel of korrel zijn de eiwitaanvulling en de mineraalbehoefte in het basisrantsoen gedekt.
  • eenvoudig te voeren: u heeft maar een product nodig.
  • vaak een goedkopere oplossing dan een los grondstoffenmengsel.