Waar ben je naar op zoek?

Aanpak en producten

  Probleemloos melken met Feed2Milk

  Feed2Milk is dé voedingsaanpak voor melkvee van ForFarmers en staat voor probleemloos melken met gezonde koeien. Het legt de focus op optimale voerbenutting en de beste melkproductie, met de hoogste voerwinst als gevolg. Op basis van de werking van voer in de koe en de behoefte aan voedingsstoffen van de koe, wordt een optimaal rantsoen samengesteld.

  Meer informatie

  Health Protect voor een betere uiergezondheid

  Uierontsteking is een van de meest voorkomende gezondheidsproblemen in de melkveehouderij. Een mindere uiergezondheid wordt gekenmerkt door een verhoogd celgetal.

  Health Protect is een nieuwe, unieke toevoeging die een verhoogd celgetal als gevolg van een infectie met gram positieve bacteriën (zoals Streptococcus agalactiae, Staphylococcus aureus en Coagulase-negatieve stafylokokken) aanpakt en in vier weken tijd met 50.000 cellen/ml verlaagt. Door de unieke samenstelling is het middel effectief in een lage dosering.

  Meer informatie

  Vet en eiwit verhogen, wat is er mogelijk?

  Sturen op meer kilogrammen vet en eiwit is onder de huidige marktomstandigheden extra interessant omdat het de melkgeldopbrengst verhoogt, zonder dat de kosten verhogen. Hoe weet u hoeveel extra vet- en eiwit uw koeien kunnen produceren? Met de Quickscan van ForFarmers brengen we samen de potentie van uw veestapel in kaart.

  Meer informatie

  RumiBest: meer melk, meer rendement

  Tegen een lage investering de voerwinst verhogen: dat kan met RumiBest, een nieuwe toevoeging voor melkveerantsoenen. RumiBest helpt de koe om ruwvoer beter om te zetten naar melk. Zonder verdere aanpassingen in het rantsoen stijgt de melkproductie, met behoud van vet- en eiwitgehaltes. RumiBest werkt zowel bij goede als mindere kwaliteit ruwvoer. Dus ook bij de mindere kuilkwaliteit van dit jaar kan het een doeltreffende oplossing zijn om de melkproductie beter op peil te houden.

  Meer informatie

  Voorkom pensverzuring met de aanpak en buffers van ForFarmers!

  Een gezonde pens is een voorwaarde voor gezonde koeien met een hoge- en efficiënte melkproductie.

  Meer informatie