Waar ben je naar op zoek?

Veilig naar een maximale groei met VitaMilk Titan

Op een veilige manier, maximale groei bij uw kalveren behalen? Met VitaMilk Titan geeft u uw kalveren een topstart! Dit nieuwe melkpoeder heeft een unieke samenstelling en bevat een hoog aandeel vet en eiwit, wat naadloos aansluit bij de behoefte van uw kalveren.

Volledige groeiondersteuning

Door het hoge eiwit- en vetaandeel in VitaMilk Titan behaalt u structureel een hogere groei, vergeleken met standaard melkpoeders* (figuur 1).

  • Het hoge eiwitpercentage (25%) zorgt voor een maximale groei in de eerste levensweken
  • Door het hoge vetpercentage (23%) heeft het kalf voldoende energie en is er minder terugval na het spenen. Op die manier kan een speendip voorkomen worden.
  • Bevat 56% magere melkpoeder.
Afbeelding: figuur 1 vitamilk titan
Figuur 1

Goede darmgezondheid en weinig diarree

Afbeelding: figuur 2 vitamilk titan aangepast

VitaMilk Titan zorgt voor een juiste vochtbalans door een gelijkmatige druk op de darmwand en vermindert de kans op diarree, (figuur 2). Het aantal diarree dagen wordt zo tot een minimum herleid.

  • Laag in lactose en natrium: verbetert de opname van vocht en voedingsstoffen
  • Bevat Care+, een mengsel van vitamines en mineralen die de weerstand ondersteunt en darminfecties tegengaat. Bevat pre- en probiotica, etherische oliën, natriumbutyraat en een hoog aandeel mineralen en sporenelementen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over VitaMilk Titan en hoe u uw kalveren maximaal kunt laten groeien op een veilige manier? Of heeft u een andere vraag? Laat dan gerust vrijblijvend uw gegevens achter via onderstaand formulier.

Lees in ons privacy statement hoe ForFarmers omgaat met uw persoonsgegevens