Waar ben je naar op zoek?

Transitievoeders voor droogstaande koeien

Tijdens de droogstand legt u de basis voor gemakkelijk afkalven en een probleemloze en productieve volgende lactatie. De transitievoeders van ForFarmers leveren daar een essentiële bijdrage aan en zijn afgestemd op de specifieke behoeften van de droge koe. 

Assortiment

Het assortiment voeders voor droge koeien bestaat uit de volgende producten:

Transitiebrok - meel TOP
Bevat anionische zouten ter voorkoming van melkziekte en zucht. Stuurt op biestproductie en een goede biestkwaliteit. Bevat de Pens Stimulator+ om de gezondheid van de koeien te ondersteunen. 

Transitiebrok Ca-binder
Helpt melkziekte te voorkomen door koeien voor te bereiden op het mobiliseren van calcium na afkalven. Bevat de Pens Stimulator+ om de gezondheid van de koeien te ondersteunen.  

TransitieBrok Unique
Bevat de Pens Stimulator+ om de gezondheid van de koeien te ondersteunen. Daarnaast is de TransitieBrok Unique ook volledig uitgebalanceerd op energie en eiwit, alsook mineralen zodat er maar 1 product gevoerd dient te worden voor de volledige droogstand. 

Droogstand compleet
Alles-in-een krachtvoer geschikt voor kleine groepen droge koeien. Bespaart op ruwvoer en arbeid. 

De voordelen van transitievoeders

  • Helpen melkziekte te voorkomen.
  • Bevatten extra vitaminen, mineralen en (organisch gebonden) spoorelementen ter ondersteuning van de weerstand en gezondheid.
  • Dragen bij aan vitale en goed ontwikkelde kalveren. 
The Future Of Farming logo