Waar ben je naar op zoek?

Fresh Cow opstartvoeders voor pas afgekalfde koeien

Alle pas afgekalfde koeien krijgen in meerdere of mindere mate te maken met een negatieve energiebalans (NEB). Koeien met een ernstig energietekort hebben een grotere kans op problemen met (uier)gezondheid en vruchtbaarheid.

Speciaal voor het ondersteunen van de pas afgekalfde koe ontwikkelde ForFarmers Fresh Cow voeders die helpen om het energiepeil op het juiste niveau te brengen. De Fresh Cow voeders bevatten veel glucogene energie in combinatie met propyleenglycol. Hierdoor wordt de energiebalans maximaal ondersteund. De Fresh Cow voeders zijn smakelijk en veilig en bevatten extra vitaminen, mineralen en spoorelementen die de weerstand en stofwisseling van de koe ondersteunen.

Assortiment

Het Fresh Cow assortiment van ForFarmers bestaat uit de volgende producten:

Fresh Cow Support
Beperkt het conditieverlies na afkalven. Helpt gezondheidsproblemen zoals slepende melkziekte, klauwbevangenheid en uierontsteking te voorkomen. Ondersteunt de vruchtbaarheid van de koe. 

Fresh Cow Fertil
Voor het verbeteren van de vruchtbaarheid en de ondersteuning van het melkeiwitgehalte. 

Fresh Cow Impuls
Voor een hoge piekproductie. Heeft een hoog ruw eiwitgehalte met goede aminozuursamenstelling om een maximale piekproductie te realiseren. Alleen geschikt voor koeien met een minimaal conditieverlies.