Waar ben je naar op zoek?

Aanpak en producten

  De Transitieaanpak van ForFarmers

  Met stijgende productieniveaus en minder beschikbare tijd per koe, vragen we steeds meer van onze koeien. Juist daarom is het belangrijk dat koeien probleemloos afkalven en opstarten. De Transitieaanpak van ForFarmers bestaat uit praktische adviezen en onderscheidende producten die hun kracht in de praktijk hebben bewezen.

  Meer informatie

  Transitievoeders voor droogstaande koeien

  Tijdens de droogstand legt u de basis voor gemakkelijk afkalven en een probleemloze, productieve volgende lactatie. De transitievoeders van ForFarmers leveren daar een essentiële bijdrage aan en zijn afgestemd op de specifieke behoeften van de droge koe. 

  Meer informatie

  Mineralenmengsels voor koeien aan het einde van de dracht

  Goed droogstandsmanagement resulteert in gemakkelijk afkalvende koeien en een gezonde start van de lactatie. ForFarmers ondersteunt de mineralenbehoefte van koeien aan het einde van de dracht met zijn assortiment Univit en Minervix mineralenmengsels.

  Meer informatie

  Fresh Cow opstartvoeders voor pas afgekalfde koeien

  Speciaal voor het ondersteunen van de pas afgekalfde koe ontwikkelde ForFarmers Fresh Cow voeders die helpen om het energiepeil op het juiste niveau te brengen. De Fresh Cow voeders bevatten veel glucogene energie in combinatie met propyleenglycol. Hierdoor wordt de energiebalans maximaal ondersteund. De Fresh Cow voeders zijn smakelijk en veilig en bevatten extra vitaminen, mineralen en spoorelementen die de weerstand en stofwisseling van de koe ondersteunen.

  Meer informatie

  Quick Fit: energiedrank voor pas afgekalfde melkkoeien

  Na afkalven is het belangrijk dat de koe direct actief wordt en snel voer opneemt. Dit voorkomt een diepe negatieve energiebalans (ernstig energietekort) en daarmee gepaard gaand een verhoogd risico op het ontstaan van stofwisselingsziekten. ForFarmers heeft een speciale energiedrank ontwikkeld om de activiteit en voeropname van koeien meteen na afkalven te stimuleren: Quick Fit.

  Meer informatie
The Future Of Farming logo