Waar ben je naar op zoek?

AllMiXX: de goedkope, eenvoudige en duurzame voeroplossing

Leer alles over AllMiXX, de goedkope, eenvoudige en duurzame voeroplossing. Het nieuwe bijproduct voor jouw bedrijf dat zal helpen om efficiënter te produceren en aan de marktvraag te voldoen. ForFarmers heeft dit product aan haar assortiment toegevoegd om de rundveesector te ondersteunen bij de uitdagingen waarmee zij worden geconfronteerd, zoals historisch hoge grondstofprijzen en de vraag naar duurzame oplossingen.

AllMiXX is een mengsel van droge en vloeibare grondstoffen dat zeer smakelijk en stapelbaar is, met ongeveer 50% drogestof. Het assortiment van AllMiXX omvat verschillende mengsels met een ruw eiwitgehalte tussen de 15 en 44%, en het kan breed worden toegepast voor elk rantsoen en/of doel. Dit product is geschikt voor melkvee, vleesvee, jongvee en geiten, en is beschikbaar per volle vracht (30 ton) in een slurf of gekipt.

Productomschrijving

Afbeelding: WhatsApp Image 2022-05-11 at 2.39.29 PM
  • AllMiXX is een mengsel van droge en vloeibare grondstoffen.
  • AllMiXX is een zeer smakelijke en stapelbare mix van rond de 50% drogestof.
  • Het assortiment van AllMiXX bestaat uit verschillende mengsels die variëren tussen de 15 en 44% ruw eiwit en kent een brede toepassing voor elk rantsoen en/of doel.
  • AllMiXX is geschikt voor melkvee, vleesvee, jongvee en geiten.
  • AllMiXX is beschikbaar per volle vracht (30 ton) gekipt of in een slurf.

Ervaringen met AllMIXX

"Onlangs werd er bij een klant van mij AllMiXX ingezet en zagen we een hogere voeropname, wat resulteerde in een hoger percentage vet van 2 graden."

Meer info?

Benieuwd wat AllMiXX voor jou kan betekenen? Of wil graag bestellen? Contacteer onze DML-afdeling via dml.belgium@forfarmers.eu of +32(0) 51 33 51 13.

Lees in ons privacy statement hoe ForFarmers omgaat met uw persoonsgegevens