Waar ben je naar op zoek?

AllMiXX: de goedkope, eenvoudige en duurzame voeroplossing

Het nieuwe bijproduct voor uw bedrijf dat voor extra robotbezoeken zorgt.

De rundveesector wordt geconfronteerd met tal van uitdagingen. Er zijn de historisch hoge grondstofprijzen en de vraag om meer duurzaam te werken. Dit betekent dat het produceren efficiënter zal moeten verlopen. Om aan deze marktvraag te kunnen voldoen heeft ForFarmers AllmiXX toegevoegd aan haar assortiment.

Productomschrijving

Afbeelding: WhatsApp Image 2022-05-11 at 2.39.29 PM
  • AllMiXX is een mengsel van droge en vloeibare grondstoffen.
  • AllMiXX is een zeer smakelijke en stapelbare mix van rond de 50% drogestof.
  • Het assortiment van AllMiXX bestaat uit verschillende mengsels die variëren tussen de 15 en 44% ruw eiwit en kent een brede toepassing voor uw rantsoen en/of uw doelen.
  • AllmiXX is uitermate geschikt voor robotmelkers. Het zorgt voor een opmerkelijk beter mengresultaat van uw basisrantsoen. Er is dus minder selectie aan het voerhek, wat leidt tot een betere penswerking. Dit heeft als gevolg dat uw dieren gezonder zijn en meer naar de robot komen. En iedere robotmelker weet: meer melkingen = meer melk in de tank.
  • AllMiXX is beschikbaar per volle vracht (30 ton) gekipt of in een slurf.

Meer info?

Wenst u graag meer informatie over AllMiXX? Of wilt u dit product bestellen? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met onze DML-afdeling via dml.belgium@forfarmers.eu of +32(0) 51 33 51 13.

Lees in ons privacy statement hoe ForFarmers omgaat met uw persoonsgegevens
The Future Of Farming logo