Waar ben je naar op zoek?

Aanpak en producten

Naast mengvoeders levert ForFarmers DML (Dry, Moisture & Liquid): een compleet assortiment aan vochtrijke diervoeders, ruwvoeders en enkelvoudige voeders. Ook voor biologische producten bent u bij DML aan het juiste adres. Gecontroleerd, van goede kwaliteit en met uitstekende service!

  Aardappelsnippers

  Aardappelsnippers zijn afkomstig uit friet- en chipsindustrie. Bij het snijden van geschilde aardappelen komen snij- en schildelen vrij die samen aardappelsnippers vormen. Het zijn rauwe, niet gebakken delen van de aardappel dus alleen geschikt voor rundvee.

  Meer informatie

  Aardappelpersvezels

  Aardappelpersvezels komen vrij bij de aardappelzetmeelwinning. Aardappels worden vermalen en het zetmeel en aardappelvruchtwater gewonnen; het vezelachtige product dat overblijft wordt geperst zodat het drogestofgehalte stijgt. Het bevat restant aardappelzetmeel en aardappeleiwit.

  Meer informatie

  Aardappelstoomschillen

  Aardappelstoomschillen Noliko is een vloeibaar voedermiddel. Het product is licht visceus en met een verdringerpomp goed verwerkbaar. Het wordt gemalen geleverd. Erg geschikt als drager en stabilisator in een voormengsel en/of brijvoer. Aardappelstoomschillen Noliko ondergaan in opslag een snelle natuurlijke verzuring en zijn daardoor lang houdbaar. Tijdens deze verzuring worden zetmeel en suikers voor een deel omgezet in organische zuren. Hierdoor wordt de drogestof en de pH lager maar blijft de EW in het product op peil.

  Meer informatie

  AllMiXX

  AllMiXX is een zeer smakelijke en stapelbare mix van rond de 50% drogestof, samengesteld door zowel droge als vloeibare grondstoffen. Het assortiment van AllMiXX bestaat uit verschillende mengsels die variëren tussen de 15 en 44% ruw eiwit en kent een brede toepassing voor elk rantsoen en/of doel.

  Meer informatie

  Bierbostel

  Bierbostel is een stapelbaar voedermiddel en goudbruin van kleur. Bierbostel is een smakelijk voer en zal de darmgezondheid bevorderen.

  Meer informatie