Waar ben je naar op zoek?

Apollo: slim schakelen voor gezonde kuikens

U streeft voortdurend naar de beste resultaten voor uw kuikens en uw bedrijf. Gezonde en efficiënte groei is de basis voor een goed rendement en een goede afzet nu en in de toekomst. Het complete ForFarmers Apollo voerprogramma voor vleeskuikens richt zich op kuikens met een gezonde maag- en darmflora, lage uitval, sterk beenwerk en gezonde voetzolen die bijdragen aan de beste bedrijfsresultaten.

In het Apollo voerprogramma is de samenstelling van het voer afgestemd op de verschillende behoeftes van de vleeskuikens in elke levensfase. Alleen fitte kuikens leveren topprestaties en een goede start is daarvoor essentieel. Die heeft u met onze ProStart. Deze ontwikkelden we speciaal voor de eerste 100 uur. Daarmee krijgen uw kuikens de perfecte start met alles wat ze nodig hebben in die eerste dagen. Dankzij slimme schakelmomenten in het Apollo voerprogramma minimaliseren we stress en dat draagt bij aan een goede vertering en gezondheid.

 

Topprestaties voor elke bedrijfsstrategie

Ieder bedrijf heeft zijn eigen wensen en doelen, daarom heeft Apollo maar liefst drie verschillende voerreeksen: Optima, FeetFit en Prima. Er is dus altijd een reeks die perfect past bij uw bedrijfsstrategie.

Wat elke Apolloreeks in elk geval kenmerkt: goed voer voor fitte kuikens!

  • hoog eindgewicht
  • lage voederconversie
  • lage uitval

 

Afbeelding: afbeelding voerreeksen

Schakelmomenten afgestemd op de nutritionele behoefte

Met de ProStart, een vast onderdeel van elke Apollo voerreeks, geeft u de kuikens in de eerste dagen de best mogelijke start. Ook hebben we onze schakelmomenten in het Apollo voerprogramma volledig afgestemd op de nutritionele behoefte van de kuikens en de gezondheidsissues die spelen in de vleeskuikenhouderij. We schakelen daarom op momenten dat de kans op coccidiose het kleinst is.

Afbeelding: afbeelding schakelmomenten NL

Gezonde werk- en leefomgeving en werkgemak

Fitte kuikens hebben een goede vertering en dat zorgt voor droog strooisel. De voetzolen van de vleeskuikens blijven hierdoor ook gezond.

Wat het werkgemak verhoogt, zijn de op uw bedrijfsstrategie afgestemde, praktische adviezen van de ForFarmers pluimveeadviseurs. Dankzij ons monitoringssysteem Agroscoop kunt u sturen op optimale bedrijfsresultaten. In dit systeem ziet u uw eigen resultaten en deze kunt u vergelijken met uw collega’s.  

Kortom, met Apollo creëert u een gezonde werk- en leefomgeving voor u én uw kuikens.