Waar ben je naar op zoek?

Tevreden klanten getuigen over vleeskuikenconcept Apollo

Sectornieuws Sectornieuws20-4-2020

Al direct vanaf de start en in elke fase draagt Apollo bij aan een goede gezondheid en groei van uw vleeskuikens. Er zijn drie verschillende voerreeksen die voor elke bedrijfsstrategie een compleet voerprogramma bieden. Wat elke Apollo-reeks in elk geval kenmerkt: slim schakelen voor gezonde kuikens!

  • Vitale kuikens
  • Gezonde werk- en leefomgeving
  • Werkgemak
  • Topprestaties voor elke bedrijfsstrategie

 

In april 2019 hebben we Apollo gelanceerd in België. Een jaar later hebben we goede resultaten. De voerconversie zakte met 1.7 punten en het gemiddelde gewicht per kuiken steeg met 30 gram. Ook onze klanten zijn tevreden:

Pieterjan Haghedooren uit het West-Vlaamse Bikschote: “Als oud-werknemer bij ForFarmers heb ik samen met onze klanten altijd goede resultaten kunnen behalen met het Apollo-programma. Nu kan ik als pluimveehouder die trend verderzetten op mijn eigen bedrijf. Dat resulteert in een gemakkelijk droog te houden stal in de winter, een gemiddelde netto voerconversie van 1,52 en een goede voerwinst.”

Mathieu Paquet uit het Waalse Aische-en-Refail. “Ik ben in januari 2020 gestart als vleespluimveehouder en heb mijn eerste ronde op Apollo zeer succesvol afgerond. Mijn technische en financiële resultaten waren zeer goed. Het strooisel in de stal bleef heel droog en mijn kuikens groeiden aanzienlijk goed.”

Afbeelding: _37A5406
Mathieu Paquet samen met ForFarmers voeradviseur Alexandre Manise