Waar ben je naar op zoek?

Meet the team: pluimveeteam van ForFarmers

Sectornieuws Sectornieuws27-1-2021

Het pluimveeteam van ForFarmers is een jong en dynamisch team. Dankzij dit team slagen we erin om goede resultaten te boeken bij onze klanten. Uiteraard is de buitendienst (accountmanagers en technisch specialisten) het vast gezicht op het boerenerf. Naast deze vertrouwde gezichten, staat er natuurlijk nog een gans team. Op deze mensen kunnen onze klanten niet meteen een gezicht kleven, maar dat betekent niet dat deze personen minder belangrijk zijn in het hele proces. Denk maar aan: het productmanagement, de planners voor vleeskuikens, de administratie, de bestel- en klantendienst en de marketing/communicatie-afdeling.

Het pluimveeteam van ForFarmers wordt aangestuurd door Commercieel Manager Kurt Notteboom en door Sales Manager Stephane Moyart. Zowel Kurt als Stephane zijn al meer dan 20 jaar in dienst bij ForFarmers in diverse functies. Sinds 2019 hebben ze hun rol opgenomen binnen de pluimveesector. Onze Sales Manager Stephane Moyart neemt hieronder even het woord en geeft meer uitleg over het team.

Afbeelding: p 11 afbeelding screenshot pluimvee
De collega's van het pluimveeteam tijdens een Teams-vergadering

Teamgevoel als uitgangspunt

"Ik bel bijna dagelijks met de verschillende teamleden. We bespreken dan de lopende zaken en vaak sparren we even over een vraagstuk bij een klant. Daarnaast streven we ernaar om minimaal één keer per maand als volledig team samen te komen. Dan starten we de dag op kantoor in Izegem of op een externe locatie. Tijdens deze gezamenlijke momenten delen we veel informatie en kennis met elkaar en dat is heel belangrijk voor het teamgevoel. Tijdens periodes van strengere coronamaatregelen werden de maandelijkse bijeenkomsten vervangen door telefonische meetings via Skype of Microsoft Teams", vertelt Stephane.

Unieke combinatie

"Als team hebben wij één gezamenlijk doel: onze klanten voorzien van het beste voer en advies om hun doelstellingen te realiseren. Het is voor mij een uitdaging om hiervoor de juiste mensen bij elkaar te zoeken. Ons team bestaat uit verschillende types mensen, elk met hun eigen unieke kwaliteiten en specialiteiten. Daar een eenheid van maken, namelijk een team dat samenwerkt en het beste in de klanten en elkaar naar boven haalt, geeft mij voldoening", zegt Stephane Moyart. "Met het volledige team bepalen we het imago van ForFarmers. Dat bereiken we niet alleen met goed voer, maar ook met goede adviezen én de juiste mensen. Het is de unieke combinatie van al deze factoren en vooral onze focus daarop die bepaalt wat ons succes is in de markt", aldus Stephane.