Waar ben je naar op zoek?

Biologisch veevoeder in opmars

Sectornieuws Sectornieuws31-3-2020
biologisch mengvoeder

Er is in België steeds meer interesse in biologisch veevoeder. Uitbreidende bedrijven en omschakelende veehouders zorgen voor een groei in de biologische sector. Daarnaast staat ook een consument die steeds vaker kiest voor producten met een biologische oorsprong. ForFarmers speelt in op deze nieuwe tendens en begeleidt klanten en prospecten via de producten van haar dochteronderneming Reudink BV. Reudink BV is een mengvoerbedrijf dat zich als een van de eerste in West-Europa heeft gespecialiseerd in de productie van biologische mengvoeders. Reudink BV voorziet biologisch mengvoer voor verschillende sectoren: melkvee, varkens, pluimvee, paarden, geiten en schapen.

De biologische sector ontwikkelt zich tot een volwassen zelfstandige sector met ondernemers die zich conformeren aan het biologische uitgangspunt. Een goede balans tussen dit biologische uitgangspunt en goede economische resultaten is hierbij van cruciaal belang. ForFarmers ziet het als zijn taak dit verder te ontwikkelen in het belang van de sector en als onderdeel van haar visie ‘For the Future of Farming’.

Voelt u zich net zoals ForFarmers en Reudink getriggerd door het biologische verhaal? Neem dan vandaag nog een kijkje op de website van Reudink of neem contact op met onze klantendienst via info@forfarmers.be.