Waar ben je naar op zoek?

Biologisch leghennen houden? Dat doet u met Reudink!

Sectornieuws Sectornieuws28-6-2021

Wist u dat Reudink, onderdeel van ForFarmers, zich volop inzet voor de biologische veehouderij? Met meer dan 25 jaar aan ervaring is Reudink specialist in de productie van kwalitatieve biologische mengvoeders voor verschillende diersectoren. Het team van sectorspecifieke, biologische specialisten ondersteunt de bio-veehouder bij de gehele bedrijfsvoering. Reudink denkt mee en biedt maatwerk om bedrijfsspecifieke doelstellingen te behalen. Haar kennis, advisering en ervaring in de sector maakt Reudink tot dé contactpersoon van zowel bestaande ondernemers als ook (mogelijke) omschakelaars en starters in bio.

De service van Reudink stopt niet na het vol blazen van de silo’s. Onze bio-pluimveespecialisten staan paraat met advies omtrent voederconcepten (zoals Split Feeding), drinkwaterkwaliteit, diergezondheid, stalklimaat, én geeft inzicht in resultaten via het managementprogramma Lay Insight.

Afbeelding: Biokip Oonk1

Biologische pluimveevoeders: structureel beter!

Voor optimale technische resultaten zijn twee aspecten van belang: kwaliteit en stabiliteit. Reudink investeert in de kwaliteit van de voeders wat resulteert in een stabiele voerstructuur met optimale fractieverdeling en voorspelbare resultaten. Voeren naar de behoefte van de hen staat centraal.

Ons legpluimveevoer bevat een hoog aandeel deeltjes in de ideale grootte. De voordelen hiervan zijn:

1

Constante voeropname

2

Goede vertering

3

Minder selectie

4

Minimale ontmenging

5

Goede loopeigenschappen

Het pluimveeassortiment bestaat uit opfokvoeders, legvoeders en specialiteiten. Iedere pluimveeveehouder heeft zijn eigen doelstellingen, passend bij zijn werkwijze en bedrijf. Afhankelijk van uw doelstelling kunt u kiezen uit de onderstaande voerreeksen. Daarnaast levert Reudink desgewenst voeders op maat, aanvullende voeders of voeders passend bij een bepaald marktconcept.

Afbeelding: Afbeelding uit brochure pluimveeassortiment 2020 Reudink

Meer weten?

Wenst u graag meer informatie over Reudink? Ga dan zeker even verder lezen op hun website. Wilt u meteen contact met een specialist voor meer info? Stuur dan een mailtje naar de Reudink Klantenservice via info@reudink-bio.eu of vul geheel vrijblijvend onderstaand contactformulier in.

Lees in ons privacy statement hoe ForFarmers omgaat met uw persoonsgegevens