Waar ben je naar op zoek?

VitaFlex MiXX voor pluimveehouders die zelf mengen

Kostprijsverlaging is een belangrijke motivatie om te kiezen voor het zelf mengen van voer. Maar hier komt meer bij kijken, want hoe waarborgt u de kwaliteit van grondstoffen en zorgt u voor goede technische resultaten? Bij de MiXX-aanpak houdt u de regie, maar maakt u gebruik van onze kennis en kunde. 

Wat is VitaFlex MiXX?

Bij VitaFlex MiXX combineert u enkelvoudige grondstoffen met maatwerk voeroplossingen voor het rantsoen van uw hennen. Uw specialist maakt tijdens het bedrijfsbezoek een passende rantsoenberekening voor uw koppel. U maalt en mixt de grondstoffen met het aanvullende voer op uw eigen bedrijf. Zo voert u naar de behoefte van uw hennen en is bijsturen eenvoudig mogelijk. Dit leidt tot verlaging van de voerkosten en verbetering van het resultaat. 

Wij zorgen voor de inkoop van enkelvoudige grondstoffen

De grondstoffen worden onder specificatie door ons ingekocht. De grondstofleveranciers zijn GMP+ of GMP+ gelijkwaardig gecertificeerd. Onze inkopers houden continu de ontwikkelingen op de grondstoffenmarkt in de gaten. Door directe afstemming tussen de specialist en de collega's van inkoop profiteert u van onze kennis en inkoopkracht. Zo verzorgen we gezamenlijk voor u het totale voerpakket. 

Het resultaat voor u

  • Verlaging voerkosten
  • Voeren naar behoefte
  • Flexibiliteit in rantsoensamenstelling
  • Verbetering rendement