Waar ben je naar op zoek?

Aanpak en producten

  CCM

  CCM is een zetmeelrijk voedermiddel dat ingezet kan worden om krachtvoer te vervangen. Bij pluimvee wordt het ingezet om tot 20% van de maïs in het rantsoen te vervangen. Het is een smakelijk product.

  Meer informatie

  Maïs

  Maïs komt oorspronkelijk uit het subtropische klimaat in Midden-Amerika maar nieuwe rassen kunnen over de hele wereld geteeld worden. De maïskorrel heeft een hoog zetmeelgehalte en bevat ten opzichte van andere granen veel (onverzadigde) vetten en is mede daardoor energierijker.

  Meer informatie

  Raapzaadschroot 00

  Raapzaadschroot 00 is een eiwitrijk product met een relatief hoog aandeel ruwe celstof. Voor rundvee bevat het naast in de pens afbreekbaar eiwit ook een hoog aandeel pensbestendig eiwit. Het fosforgehalte is relatief hoog. Bovendien is het een goedkoper alternatief voor sojaschroot.

  Meer informatie

  Sojaschrootmeel Braz. 48 ProFat*

  Sojaschrootmeel Braz. 48 ProFat komt vrij bij de winning van de olie uit sojabonen. Nadat de hullen en olie door middel van extraheren verwijderd zijn, blijft het eiwitrijke schroot over. Het getal 48 geeft de minimumwaarde aan ruw eiwit en ruw vet aan. Deze soja is geteeld in Brazilië en is afkomstig van GMO geteelde sojabonen.

  Meer informatie

  Tarwe boerenschoon

  Tarwe is een veel voorkomend graan dat over de hele wereld geteeld wordt. De betere kwaliteit wordt gebruikt als baktarwe. Bij varkens en herkauwers moet tarwe voor een goede vertering bewerkt (gemalen, geplet) worden; bij pluimvee kan hele tarwe gevoerd worden. Voertarwe boerenschoon is vrij van grove delen en bevat max. 2% bijmenging en wordt meest als voertarwe verbouwd of is baktarwe die niet aan de strenge specificaties voor het bakken van brood voldoet.

  Meer informatie