Zoeken
For the Future of Farming
Meer informatie over ForFarmers

Onze strategie

ForFarmers heeft de ambitie hét toonaangevende veevoerbedrijf in Europa te zijn: de ‘Total Feed’-partner voor boeren met wie zij het best mogelijke resultaat op hun bedrijf realiseren. Onze kernwaarden ambitie, duurzaamheid en partnerschap geven daarbij richting aan ons handelen. Belangrijke pijlers in onze strategie zijn:

Gericht inspelen op individuele klantbehoeften
De schaalvergroting in de agrarische sector zet door en bedrijven worden steeds complexer. Daarmee zal er meer vraag komen naar oplossingen op maat. Wij zorgen ervoor dat ons productaanbod en onze diensten aansluiten bij de specifieke behoeften van onze klanten. Daarnaast monitoren we de resultaten bij klanten.

Total Feed-aanpak
ForFarmers levert Total Feed-oplossingen die aansluiten bij de behoeften van de individuele veehouder en zijn specifieke bedrijfsdoelstelling en voersysteem. Wij bieden naast mengvoerproducten ook specialiteiten voor jongvee, losse grondstoffen, bijproducten, gras- en maïszaden en meststoffen. Samenwerking met strategische partners versterkt ons pakket producten, gespecialiseerde diensten en hulpmiddelen.

Schaalvergroting en groei
We willen blijven groeien om op een efficiënte manier steeds meer toegevoegde waarde te kunnen bieden. Onze strategie richt zich op autonome groei, maar ook op uitbreiding in Europa en de aangrenzende regio’s. Ons doel daarbij is om overal waar we actief zijn de nummer één of twee in de markt te worden.

One ForFarmers
We willen zo veel mogelijk werken als One ForFarmers. Dit betekent dat we onze kennis en schaalgrootte inzetten om onze klanten nog gerichter van dienst te kunnen zijn en om onze systemen en processen efficiënter te maken. We werken binnen de ForFarmers-groep nauw samen om het merk ForFarmers verder te versterken. Dit is van belang voor onze positionering als Europees marktleider en internationaal werkgever.