Zoeken
For the Future of Farming
Meer informatie over ForFarmers

13-01-2016

Webinar: Slim voordeel halen uit de KringloopWijzer

Boerderij organiseert met medewerking van ZuivelNL, LTO Nederland, PPP-Agro Advies en ForFarmers een webinar voor melkveehouders over de KringloopWijzer.

Op vrijdag 15 januari om 11.00 uur krijgt u gratis online uitleg, terwijl u direct vragen kunt stellen. Een webinar is een online-studiebijeenkomst waar u via uw pc of laptop aan deel kunt nemen. Het is alsof u er zelf bij bent, maar u hoeft er niet voor van huis. U kunt de sprekers zien en horen en zelf vragen stellen, die live beantwoord worden. Dit alles duurt niet langer dan 45 minuten. 

De sprekers:

  • Jeanet Brandsma is bestuurder namens ZuivelNL voor de KringloopWijzer en bestuurslid van de LTO vakgroep Melkveehouderij. Ze heeft samen met haar man een melkveebedrijf van 280 dieren in Overijssel. Brandsma legt het nut en noodzaak van de Kringloopwijzer uit.
  • Johan Temmink is de specialist mest – en mineralen bij ForFarmers. Hij is actief betrokken bij de ontwikkelingen van de KringloopWijzer op het boerenbedrijf. Temmink laat zien welke (financiële) resultaten u kunt behalen met de KringloopWijzer.
  • Barend Meerkerk adviseert bij PPP-Agro Advies een grote groep melkveehouders. Hij is van meet af aan betrokken bij de ontwikkeling van de KringloopWijzer. Daarnaast is hij ook betrokken bij de ontwikkeling van de Centrale Database KringloopWijzer. Meerkerk demonstreert hoe de KringloopWijzer werkt.
  • Arnold Froklage is sr. Adviseur Mest en Mineralen Regelgeving bij Agrifirm Exlan. Hij zal uitleg geven over hoe een melkveehouder kan sturen op fosfaatefficiëntie met behulp van de Kringloopwijzer.
     

Aanmelden voor deze webinar doet u via deze link.