Waar ben je naar op zoek?

Maatregelen ForFarmers in verband met Corona

17-3-2020

Naar aanleiding van de overheidsmaatregelen rondom het Coronavirus, informeren wij u over de maatregelen vanuit ForFarmers die voor u van belang zijn.

Afbeelding: corona_update_

De voersector is door de overheid aangemerkt als één van de cruciale sectoren binnen de voedselketen. Dit geeft ons de verantwoordelijkheid u te kunnen blijven beleveren zoals u van ons gewend bent. Daarom hebben wij onder andere de volgende maatregelen getroffen

Bedrijfsbezoeken

Onze specialisten en accountmanagers werken momenteel van thuis. Zij zullen u telefonisch en via digitale communicatiemogelijkheden zo goed mogelijk blijven ondersteunen.

Bedrijfsbezoeken vinden vanaf 4 mei alleen plaats als het strikt noodzakelijk is, bijvoorbeeld als de gezondheid en of de prestaties van uw dieren in het geding zijn. In dit geval maakt uw specialist of accountmanager voorafgaand met u afspraken over het vermijden van gezondheidsrisico’s tijdens het bezoek.

Voerbestellingen

Vanwege de Corona-maatregelen werken wij momenteel met een lagere personeelsbezetting dan normaal op de klantenservice en de logistieke afdeling. Daarom doen wij een beroep op u om voerbestellingen minimaal twee dagen voor de gewenste leverdag door te geven. Bij voorkeur via MyForFarmers, anders per e-mail of telefoon. Hiermee helpt u ons enorm. Mochten we een keer minder goed bereikbaar zijn, dan hopen wij op uw begrip.

Voerbezorging

Onze chauffeurs zullen ook op gepaste wijze omgaan met de huidige situatie. Zij vermijden fysiek contact en maken geen gebruik van de faciliteiten op uw bedrijf.

Melden van besmettingen

Mochten er personen op uw bedrijf besmet zijn met het Coronavirus, wilt u dat dan doorgeven bij uw bestelling of aan uw specialist/accountmanager? Dan geeft u ons de mogelijkheid om onze medewerkers te beschermen.

Geen evenementen tot 1 september

Er werd besloten om alle evenementen en bijeenkomsten die ForFarmers zou organiseren in de periode tot 1 september af te gelasten. Dit is besloten omdat de vooruitzichten nog onzeker zijn en om die reden een goede voorbereiding niet mogelijk is.

Termijn maatregelen

Het is niet helemaal duidelijk tot wanneer deze maatregelen van kracht zullen zijn. Van tussentijdse veranderingen houden wij u uiteraard op de hoogte, onder meer via deze webpagina.

 

U mag van ons verwachten dat wij alles in het werk stellen om ervoor te zorgen dat uw bedrijfsvoering zo goed en normaal mogelijk door kan gaan. Onze medewerkers zijn uiteraard bereikbaar voor verdere vragen.

Met dank voor uw begrip en vriendelijke groet,

Tom Timmerman

Managing Director ForFarmers België