Waar ben je naar op zoek?

ForFarmers enquête voor belanghebbenden

19-5-2021

Elke twee jaar voeren wij een betrokkenheidsonderzoek onder belanghebbenden van ForFarmers uit. Hiervoor hebben wij een enquête opgesteld waarin allerlei belangrijke thema’s met betrekking tot het milieu, bedrijfsvoering en de maatschappij behandeld worden. De resultaten hiervan gebruiken we om te begrijpen wat onze stakeholders belangrijk vinden om onze prioriteiten met betrekking tot onze strategie te bepalen en te verfijnen. Uw mening is van groot belang voor ons. Uw feedback helpt ons om te bepalen in welke richting ForFarmers zich in de toekomst dient te ontwikkelen.

De enquête is anoniem en het kost ongeveer 10 tot 15 minuten om de enquête in te vullen. De enquête sluit op 25 juni. Wij willen u vragen om de enquête voor die tijd in te vullen, zodat we uw mening mee kunnen nemen.

Link naar de enquête: ForFarmers enquête voor belanghebbenden

Nadat u op bovenstaande link naar de enquête hebt geklikt, kunt u rechts bovenaan de pagina van de enquête de taal kiezen waarin u de enquête wilt invullen. U kunt kiezen uit de opties Engels, Nederlands, Duits, Frans en Pools.

Indien u vragen, opmerkingen of suggesties heeft, kunt u Emma Kampherbeek (emma.kampherbeek@forfarmers.eu) of Nick Major (nick.major@forfarmers.eu) contacteren.

Bij voorbaat hartelijk bedankt. Uw bijdrage wordt zeer gewaardeerd.

Met vriendelijke groet,

ForFarmers

Nick Major en Emma Kampherbeek