Waar ben je naar op zoek?

Melkgeitenbedrijf opstarten? Goed idee!

Sectornieuws Sectornieuws6-8-2019

Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de agrarische sector? Dan denkt u er misschien wel over na om een melkgeitenbedrijf uit de grond te stampen. Door de grotere marktvraag naar geitenmelk, is de opstart van een melkgeitenbedrijf een goed idee. Bij de opstart van zo’n melkgeitenbedrijf is het uiteraard van groot belang om jezelf te laten ondersteunen door specialisten met veel kennis over geiten en over het runnen van een melkgeitenbedrijf. Wij bij ForFarmers hebben een team van geitenspecialisten die u daarbij uitermate goed kan helpen.

Capri, dé voedingsaanpak voor geiten

Bovendien heeft ForFarmers een duidelijke en doelgerichte voedingsaanpak voor geiten, namelijk Capri. Capri staat voor probleemloos werken met gezonde geiten. Het legt de focus op optimale voerbenutting en de beste melkproductie. Met onze uitgekiende voeders en het vakkundige advies van de geitenspecialist leggen we, samen met u, de basis voor sterke, gezonde en hoogproductieve geiten. Dat zorgt uiteindelijk voor de hoogste voerwinst per geit. Capri melkt beter!

Hoe werkt het?

Er komen zes belangrijke zaken samen in de Capri voedingsaanpak van ForFarmers:

  1. Focus op pensgezondheid, want een gezonde pens betekent een gezonde geit.
  2. Betere inschatting van het ruwvoer, want ruwvoer is de laatste jaren steeds belangrijker geworden in het geitenrantsoen.
  3. Inkuilduur, want naarmate ruwvoer een langere tijd is opgeslagen in de kuil, verandert de kwaliteit van het ruwvoer.
  4. Optimale voerbenutting, want dat is de basis voor goede financiële resultaten.
  5. Praktisch advies en dat kan het gespecialiseerde geitenteam van ForFarmers u geven.
  6. Agroscoop, waarmee u de resultaten van uw bedrijf kunt monitoren

Wilt u graag meer informatie of advies over het opstarten van een eigen melkgeitenbedriijf? Aarzel dan zeker niet om ForFarmers te contacteren (info@forfarmers.be of +32 (0) 51 33 57 60). For the Future of Farming!

Afbeelding: Cirkel_Capri_voor_presentaties
The Future Of Farming logo