Waar ben je naar op zoek?

VLOG-voeders voor geiten (niet genetisch gemodificeerd)

Naast zijn gangbare assortiment heeft ForFarmers ook een VLOG-assortiment. VLOG (Verband Lebensmittel Ohne Gentechnik) is een Duitse certificering voor niet genetisch gemodificeerde producten. De VLOG-voeders van ForFarmers zijn dus volledig vrij van genetisch gemodificeerde grondstoffen.

VLOG-markt

Vanuit de Nederlandse zuivelindustrie wordt steeds meer ingespeeld op de toenemende vraag naar VLOG-gecertificeerde zuivelproducten op de Duitse markt. Dit biedt geitenhouders, die vanuit hun zuivelonderneming de mogelijkheid wordt aangeboden om melk te leveren volgens de VLOG-standaard, de kans om hun voerwinst te verhogen.

ForFarmers heeft jarenlange ervaring met de productie en toepassing van VLOG-voeders. Het VLOG-assortiment is gebaseerd op het huidige assortiment, waardoor overschakelen van het gangbare assortiment naar VLOG-voeders voor voorspelbare resultaten zorgen op uw bedrijf.

VLOG-gecertificeerde fabrieken 

Het VLOG-voer van ForFarmers wordt geproduceerd in VLOG-gecertificeerde fabrieken. Hierdoor wordt het voer uitgeleverd volgens de gewenste specificaties. Om te kunnen voorzien in de groeiende markt voor VLOG-gecertificeerde producten wordt de tweede fabriekslocatie in Deventer momenteel intensief verbouwd. Met de in 2018 geplande heropening van de fabriek in Deventer heeft ForFarmers de eerste grootschalige gespecialiseerde productiecapaciteit in Nederland voor 100% GMO-vrij gecertificeerd voer voor herkauwers in handen. 

Duurzame soja

Daarnaast is alle soja in onze geitenvoeders, die sinds 2015 in Nederland geproduceerd zijn, afkomstig van duurzame bronnen, gecertificeerd volgens de criteria van de Round Table of Responsable Soy of gelijkwaardig. ForFarmers onderstreept met deze maatregelen de ambitie een leidende, innovatieve partner te zijn voor de andere partijen in de voedselketen.